Skrivet: - Kategori: The Choice (PÅGÅENDE) - Kommentarer: 3

Chapter 3 - Different Thoughts.



GPS sändaren gav ifrån sig ett plötsligt högt pipande ljud när jag precis var påväg mot kylskåpet för att finna fram något att äta, med snabba steg drog jag fram datorn jag placerat under soffan och öppnade sändningsprogrammet Adam låtit installerat. En stor karta över hela Los Angeles visade sig och en grön rund prick förflyttade sig snabbt mellan vägbanor, genom vägkameror kunde jag snabbt se den omtalade silverbilen alla så väl pratat om på kontoret, ’det är han, han står skriven på ett falsk namn till den bilen’ hade Mr. Hux sagt, Matthew Hux som var hans namn, min övervakare. Jag studerade skärmen och alla dem kameror som uppenbarade sig då Han snabbt rusade förbi kamera efter kamera, då bilen var helt spegelblank med mörka tonade rutor var det omöjligt att få en bild av vem som befann sig i bilen när jag printat en bild för att förstora. Omöjligt, suckade jag men släppte inte blicken, ett rus av adrenalin for genom min kropp och jag ville inget annat än att bege mig ut på vägen för att förfölja den blanka exklusiva bilen. Jag blev snabbt avbruten av min ekande ringsignal ifrån den svarta Iphonen som låg intill bänken, ”Jag har sett” sa jag kort och hörde Adam dra efter andan på andra sidan luren, ”Det är för tidigt för att göra något än” svarade han kort och andades djupt, ”Vi har fått in ett tips om en club ”Five” kommer att befinna sig på ikväll …” sa han snabbt, ”Och du ska dit” fyllde han in, chockat spärrade jag upp ögonen och vände upp blicken ifrån datorn, ”Vad menar du?” frågade jag stumt. ”Precis det jag sa, du ska till en nattklubb ikväll, Karma Eleven rättare sagt .. ” skrockade Adam, ”Oroa dig inte Esme, det kommer gå bra. Det kommer upp ett stylingteam om några minuter och hjälper dig med makeovern. Jag ringer dig!” fyllde han snabbt in och innan jag hunnit protestera eller svara hade han lagt på. Underbart. Jag vände tillbaka blicken emot skärmen där den blanka bilen visade sig, försiktigt bet jag mig i nageln. ”Du kan springa, men du kan inte gömma dig” sa jag logiskt och slog igen dataskärmen.


"You can run, but you can't hide .."


*

Natten började gry över Los Angeles gator, gatorna började sakta tunnas ut av människor och ersattes av ett hav med glitter ifrån dem alla byggnadslamporna. Jag sneglade med blicken ut över den vackra staden som nu började förbereda sig inför kvällens bravader, ungdomar överallt såg fram emot en helg full av festande och one-night stands, jag kunde ha varit en av dem, en lycklig ung kvinna som inte bar på några hemligheter utan bara levde utan att tänka på morgondagen. Jag önskar jag kunde säga att jag var så, men då skulle jag ljuga. Jag var lycklig, jag älskade mitt jobb och mina kolleger men det var ändå den speciella någon jag saknade i mitt liv, någon som jag kunde vakna upp bredvid, någon som väntade på mig hemma, någon jag kunde få blommor av och dela livets alla stunder med. Jag lovade mig själv då jag såg ut över horisonten där solens sista strålar försvann, att när detta uppdrag var avslutat skulle jag vara öppen för kärlek igen. Jag klunkade i mig den sista skvätten på vodka drinken efter att jag skålat mot himlen och begav mig tillbaka in, trots allt så hade jag ett jobb att sköta.


*

"Nick shaked another bottle of champagne ..."



Jag skålade ett fullt glas champagne med mina vänner, dem var mitt gäng, mitt crew men viktigast av allt, dem var min familj. Musiken flödade ur dem enorma högtalarna som var placerade i varsitt hörn av den exklusiva klubben vi befann oss på,  rök maskiner fyllde rummet och skapade ett hav av adrenalin, sexiga kvinnor i korta klänningar åmade sig mot männen klädda i t-shirtar och oäkta guldkedjor i hopp om att få sig något när kvällen kommit till ända. Nick skakade ivrigt på ännu en flaska champagne med ett stort leende och ett bubbel av kolsyra forsade längs flaskans hals när han poppat korken, han fyllde glasen som samlats i en ring kring honom och vände sin blick emot mig, sneglandes mot den blonda tjejen som stod tätt intill honom, Jag skrattade till och klunkade i mig mitt glas, ”Go for it bro!” skrek jag ihopp om att han skulle höra mig över den höga musiken, och som svar fångade han tjejens hand med ett leende och lämnade VIP avdelningen vi befann oss på för att äntra dansgolvet, jag följde dem båda intensivt med blicken efter att ha fått en vodka shot på beställning. Den brännande vätskan fyllde min strupe och snabbt därpå grymtade jag surt med halsen, alkoholen började ta över, jag kunde känna hur min känsel började domna bort i ansiktet och hur mina ben blev allt mer stappliga. ”Ska vi dansa?” hörde jag en mjuk rasplig röst bakom mig fråga, jag vred mig halvt om för att möta Michas förföriska blick i min, överraskat höjde jag på ögonbrynet och avfyrade ett sexigt leende och var precis påväg att svara på hennes fråga när en mörk gestalt hamnade bakom henne, nyfiket släppte jag hennes blick om möttes av Lukas mörka ögon då saker och ting plötsligt börja klarna, jag kunde se smärtan i hans ögon som sedan vek av och landade på ryggtavlan till Micha. ”Det ..” stammade jag nervöst och vände tillbaka blicken mot Micha som såg på mig med fundersamma ögon, ”Det är dig..” fyllde jag lättat in då saker aldrig tidigare varit klarare för mig. Jag förstod genast vem flickan var som alltid fått Luke att dra efter andan, som alltid fick honom att le sådär fånigt av bara ett ögonkast, jag förstod smärtan han måste ha känt då jag varit en idiot att berätta för honom om mig och Micha, allt var så klart och tydligt. Det var Micha Grace som Lukas Brown älskade.
Jag vaknade ur mina egna tankar av Micha som förvirrat drog i min tröjärm med höjda ögonbryn, ”Luke” sa jag kort och hoppades hon skulle vara smart nog att förstå samtidigt som jag mötte Lukas blick med ett halvhjärtat leende. Han var min bästa vän, jag skulle aldrig något ont hända honom även om jag nu insåg att det var precis det jag gjort.
Micha la en betryggande hand på min kind, smekte den försiktigt med sin tumme och kysste den försiktigt innan hennes isblåa ögon mötte mina, ett snett leende lämnade hennes läppar och hon nickade försiktigt, tafatt av situationen som uppstod stod jag nästintill fastfrusen och studerade hennes små rörelser när hon tillslut drog åt sig sin hand och vände ryggen till för att gå emot Lukas som där stod med förmodligen bultande hjärta innanför bröstkorgen, aldrig tidigare varit så nervös som han var nu, men det gjorde inget, för på något sätt hade vi båda hjälps åt och mötts på mitten så han fick tjejen i sina drömmar.
Jag roffade åt mig två shots och svepte dem båda på någon sekund när jag mötte Lukas tacksamma blick då Micha fångat hans hand och börjat föra honom mot dansgolvet.



Klockan hade passerat midnatt och stämningen var på topp, överallt var det människor som dansade, hoppade och skrattade. Drinkarna flödade och musiken ifrån dj båset spelade en blandning mellan gammalt och nytt. Jag satt tillsammans med Nick i VIP avdelningen omringade av en drös av sexiga damer, jag granskade dem alla där dem var fulla av smink, hade lös ögonfransar och löshår  kombinerat med billiga klänningar och höga stilettklackar dem knappt kunde gå i. Dem var kanske sexiga, helt okej för en engångsgrej men dem var definitivt inte något mer än så. Jag tog med avsmak ännu en klunk från vodka drinken jag höll i min lediga hand då den andra var placerad på korsryggen till den unga kvinnan som fast bestämt satt i mitt knä, fnissandes mötte hon min blick men vände generat bort den lika snabbt samtidigt som hon smuttade på en billig cider, nonchalant brydde jag mig inte så mycket mer om det då vi båda visste, utan att knappt ha pratat med varandra, att när kvällen var till ända var det med mig hon skulle gå hem.
”Ey B, ännu en runda?” väste Nick genom den höga musiken efter att ha avslutat en lång rad av kyssar med den fejkade blondinen som satt och åmade sig i hans knä. Äcklad nickade jag kort tillsvars och såg upp på tjejen jag hade i knät som nervöst reste sig och lät mig gå, ”Jag betalar” sa jag kort till Nick då jag passerade även om han var fullt upptagen av att bli uppkåtad av den otroligt dumma blondinen som skulle vara helt färdig när han var klar med henne.


”Det vanliga” sa jag kort emot bartendern vid namn Max, som vid detta laget var van vid att se mig och mitt gäng hänga vid VIP avdelningen med en drös av kvinnor och köpa alkohol för vad han förmodligen trodde, var hela våran lön. Vad han så lite visste var att det endast var en droppe i havet av vad vi egentligen hade i plånböckerna. Han nickade kort och började genast ta itu med min beställning som bestod av 20 vodka shots, 3 flaskor av husets finaste champagne, 25 flaskor öl och 10 vodka redbull.

Lutandes stod jag mot bardisken och klunkade en öl samtidigt som jag hörde introt till ’give me everything tonight’ spelas ur högtalarna, ett flertal unga kvinnor närmade sig vilket jag nonchalant såg bort på, detta var förmodligen den första och definitivt den sista kvällen på länge jag inte fiskat in en enda brud som rent ut sagt föll mig i smak. Nog hade jag ett extra kort i bakfickan om jag inte hittade hon som jag kallade ’nummer 1’, men denna kväll var det dött. Endast granater kvar.
Jag sneglade på den silverpläderade klockan kring min handled, tiden rann iväg fort när man hade roligt, riktigt fort. Svettpärlor bildades i min panna av det ökade trycket och den illaluktande stanken for genom mina luftvägar, nästan som någon dött eller liknande. Hastigt greppade jag tag om min kalla öl, mötte blicken till Max och gjorde ett enkelt finger tecken mot VIP avdelningen dit alkoholen skulle, han nickade kort till svars och jag sökte mig stappligt igenom den täta folkmassan, jag behövde luft. Komma bort från all denna skit om så för bara några minuter. Jag behövde en cigarett. Och jag behövde det nu.


*

Röken fyllde mina lungor och jag blåste försiktigt ut den iperfekta rökringar, den kyliga vårnatten smekte mina varma kinder och skapade ett slags lugn i mitt inre. Jag stod lutad emot den hårda tegelstens väggen, sneglade emot ingången till Karma Eleven där två av vakterna prompt försökte hindra en allt för full snubbe att komma in, ’Jävla Nolla’ tänkte jag tyst för mig själv och förde cigaretten emot min mun för att ta ytterligare ett bloss.
När jag stod där i min ensamhet kom jag att tänka på vad Nick tidigare hade sagt, ’En sista stöt och sedan försvinna ut i tomma intet’, ett sting av rädsla for genom min kropp av tanken på att lämna denna värld bakom mig, det var praktiskt taget allt jag kände till, det var det jag var bra på och det var vad jag trodde att jag alltid skulle hålla på med. Men kanske var det så att Nick faktiskt hade rätt? Vi blev ju inte direkt yngre för varje dag som passerade och Nick, som var äldst utav oss kanske, på något vrickat vänster, faktiskt började tänka framåt, skaffa familj och barn. Jag skrattade högt till, Nick var inte alls en sådan person, bara tanken på att se honom med ett barn var skrattretande. Jag skakade nonchalant på huvudet, patetiskt. Röken fyllde mina lungor en sista gång innan jag placerade fimpen mellan pekfingret och tummen och sköt iväg fimpen så långt det bara gick. Andades in av den friska luften en sista gång innan jag begav mig in i klubben återigen, fullt övertygad om att finna ’nummer 1’ för ett hett och sexigt knull innan morgondagen visade sina första strålar.


”Var fan har du varit?” hojtade Lukas ilsket, frustrerat såg jag upp på honom med spända käkar, vafan ville snubben? ”Va fan menar du? Jag var bara ute två sekunder.” svarade jag irriterat och sneglade emot dansgolvet bakom honom. ”Nick har dragit med den där blondinen, han bad mig meddela att inte under några omständigheter störa honom” skrockade Lukas flummigt och antydde med en annan ton på ’att inte’, ett dovt skratt lämna mina läppar, jag mötte Lukas blick återigen och hela min kropp blev genast mycket mer avslappnad. ”Whatever” svarade jag kort. ”Tack förresten” fyllde Lukas in och hejdade mig snabbt då jag var påväg att gå därifrån, jag sneglade ned på hans hand placerade på min överarm, jag kunde enkelt ha sagt varsegod lillebrosan, inga problem, eller kaxigt svarat du står mig i skuld, men inga ord lämnade mina läppar, istället vek jag upp blicken emot dansgolvet och där, genom den tjocka dimman av rök och dem lysande lamporna speglandes ut över rummet såg jag den sexigaste brud jag någonsin skådat.
 
________________________________________________________________________________________________

Ett lite längre kapitel, del ett av två. Vad tycker ni om att få veta lite mer ur justins perspektiv? Bra / Dårligt? :)
Är det något med hur jag skriver ni önskar jag kunde förbättra?
Kommentera gärna era åsikter och synpunkter.
KRAM.

Comments
Marielle skrev:

Denna novell kommer att stå högt på min lista. Jag dör vad vad bra du skriver.. :) har längtat sönder mig efter dig. Och är så jävla glad att du är tillbaka.. Du har vart saknad. ❤❤❤

Jag har dock en liten önskan ,att du skriver ett sidoinlägg med fakta om Esme, har ingen uppfattning om hur gammal hon är. Och det skulle va lite kul att få reda på. :)

Svar: Tack ska du ha vännen! Så kul och få respons på det man skriver :) <3Som svar angående sidofakta om Esme så har jag själv tänkt tanken nu i efterhand då det ännu inte kommit fram något om hennes ålder, familj osv. En sidofakta kommer komma och det kommer även om mer om hennes familj osv framöver :) kram
MariaIzabelle

Datum: 2012-12-08 / Klockan: 22:43:19 / URL/Blogg: http://firststeptwoforever.blogg.se



Amanda O skrev:

Asså asdbdjdjbx!!! Så jävla bra!!!!!! Mer!!! :D <3

Datum: 2012-12-09 / Klockan: 00:16:02 /



Emelie skrev:

Sjukt bra! <3

Datum: 2012-12-09 / Klockan: 00:42:43 / URL/Blogg: http://bieberrstorys.blogg.se



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback