Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 3

ChapterFiftheen . My Saver . PART ONE!



Justins perspektiv

Smärtan som trycker i bröstet, tårarna som ligger i ögonvrån och bara väntar att få rinna. Den olidliga vandringen, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Zappande mellan alla dessa 300 tv-kanaler och det finns inte ett smack och se på. Myrorna som kryper ända ut i fingerspetsen, alla dessa ideér som ligger och väntar på att få skrivas ner.

Justins liv var allt annat än ifrån perfekt. Och det kommer själv ifrån killen som blev känd från youtube och signad av Usher, som rest världen runt och sålt slut på varenda konsert, som har släppt en egenskriven bok om sitt liv och har cirka 40 miljoner fans världen över.
I snart ett år hade Justin nu gått bakom skymda väggar, inte visat sig från omvärlden eller inte pratat med någon från hans gamla crew eller familj. Ingenting spelade någon roll längre. Smärtan och sorgen i kroppen var olidlig, som om någon stuckit ett kniv i bröstet och låtit kniven sitta kvar.



Justin hade själv gjort det val och satt sig i den sits han befinner sig i. Men varför kunde han inte återvända till sitt riktiga liv? Varför kunde han inte berätta för sina fans att han hade återvänt? Dagligen fick han flera tusen tweets från fans som älskade honom, som hoppades dag ut och dag in att han skulle återvända. Men han kunde inte..

Skulle Isadora förstå om han berättade sanningen? Skulle hon stötta honom och fnnas där eller skulle hon berätta för hela världen och göra honom till åtlöje? Riken var trots allt inte så stor, men var han beredd att ta den risken? Att öpnna upp sig för första gången sedan den dagen för ett år sedan då han sa farväl..?

"Har du tid att komma över? Det är något jag måste berätta. X" Justin visste när han tryckte på skicka att risken var stor att hon inte längre vill träffa honom, att under dem senaste dagarna hon funnit något annat tidsfördriv. Men han var villig att ta den risken, det var nu eller aldrig.

*

Isadoras perspekiv

Isadora satt på starbucks café i centrum och skvallrade lite tillsammans med Serena som tidigare idag hade ringt. Dem båda hade väldigt mycket gemensamt och kunde skratta gott åt både det ena och det andra. Serena hade berättat att väldigt mycket om sig själv och hur det var när hon bodde på NZ. Isadora hade själv förundrat sig själv över hur bra hon mådde i sällskapet av Serena. Om det var hur hon använde alldeles för mycket socker i kaffet, inte alls brydde sig om vad hon åt så länge hon mådde bra, hur hon kan så otroligt mycket om modets alla typer eller hur hon alltid kombinerar så många fäger tillsammans i en och samma outfit..

Isadora kunde inte riktigt sätta fingret på det, men allt som hon nu gick igenom var förmodligen meningen. "Så ... någon Kändischrus?" log Serena medans hon smuttade på sin kaffe. Isadora visste inte riktigt hur hon skulle tolka frågan. För ett år sedan hade hon svarat Shia Labeouf utan att blinka, men nu var hon inte lika säker, hon hade ju träffat många kändisar, hon var nära vän med många utav dem, men någon kändischrus? . Justin ploppade upp i hennes tankar, men han var ju inte någon som hon hade en Chrus på, för dem var ju bara vänner.. eller vad var dem två egetligen?
"Isadora?" Serena skakade till på Isadoras arm och väckte henne från hennes dagdrömmande. "Åh. Shia Labeouf .. dudå?" Log Isadora snett.  "Ja, han är ju fin. Hmm.. Jag vet inte om han är någon kändis direkt, men han är eller var iallafall bästa vän med Justin Bieber, Ryan Butler heter han. " Fnissade Serena generat.
Isadora blev chockerad av hennes svar, Ryan Butler? Vem var grabben? Justin hade aldrig nämnt om några vänner. Riktiga vänner. Isadora rös till när hon hörde Justins namn komma ur någon annans mun än hennes egen. Hon ville veta vad Serena tyckte om honom, vad hon visste. Men hon förmodde sig inte att fråga, hon ville inte verka som något galet fan till honom, för det var långt ifrån vad hon var. "Jag har faktiskt aldrig hört talas om honom, berätta mer" log Isadora uppmuntrande och smuttade på sin Iskaffe. "Du vet vem Justin Bieber är antar jag?" började hon sakta och Isadora nickade till svars. "Jo han kommer ifrån Stratford, Kanada från början och var innan han blev känd väldigt nära vän med Ryan Butler och en annan kille som heter Chaz Somers. Dem är såklart fortfarande goda vänner och har även dem fått väldigt många fans och beundrare på grund av att dem är vän med Justin, men sedan ett år tillbaka efter den hemska tragedin är det ingen som varken sett eller hört något ifrån Justin, han bara försvann. Jag hörde rykten en gång att han var .. död. Verkligen hemskt. " Isadora såg häpet på Serena, hon hade ingen som helst aning om detta. Justin var tydligen inte så ensam som hon trott. Han har vänner,men varför pratade han aldrig om dem, varför kunde han inte fortsätta umgås med dem? Och vad var det för tragedi som hänt? Isadora vart mer och mer till sig, hon ville veta. Hon tyckte synd om Justin, verkligen synd. För första gången på väldigt länge kände hon medlidande för någon annan än sig själv.

Isadora försvann ur sin dvala och log snett åt Serena, falskt och sådär ointresserat. Hon ville bara bort, hon ville komma på någon ursäkt att gå därifrån och åka till Justin ..
När hennes iphone i väskan gav ifrån sig ett ljud som innebar att hon mottagit ett nytt sms log hon besvärat. 
JUSTIN! räddaren, tänkte hon samtidigt som hon ursäkade sig för en sprallig Serena.
Isadora läste smset flera gånger och försökte ta in vad som stod. Hon kände hur hela hennes bröstkorg slog ett extra slag, och hur nervös hon blev.

"Förlåt mig Serena, men jag måste verkligen åka. Det dök upp en grej. Men vi hörs, jag hade jätteskoj. Ring mig!" Isadora andades häftigt och packade ner sina grejor i väskan i all hast. Hon log snabbt åt en förvirrad Serena och slängde fram en 20dollar på bordet och skyndade sig därifrån innan Serena hann ställa några frågor. 

_____________________________________________________________________________________________

Hoppas ni alla hade en riktigt bra nyårsafton och en bra start på det nya året! :)
Här har ni kapitel 15 part 1, part 2 dyker upp senare. :)



Comments
Anonym skrev:

SÅ SPÄNNANDE!!!!! :D kraaaam xxxxx

Datum: 2012-01-01 / Klockan: 16:09:16 /



ebba skrev:

ja börja läsa din novell idag och ville bara säga att den e grym och du borde värkligen fortsätta ;)

Datum: 2012-01-02 / Klockan: 01:11:08 /



Anonym skrev:

Hejsan! Nu börjar jag göra gratis bloggdesigner fram till den första Februari och då kommer jag ta betalt, så passa på nu när det är gratis! :) Om du vill ha en ny design så mejla bara [email protected] så pratas vi vid där :)



MvH TaylorFever.nu <3

Datum: 2012-01-02 / Klockan: 22:04:01 /



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback