Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 5

ChapterEight . Beautiful .

Jag ber om ursäkt för den låga uppdateringen under dagen, jag har jobbat.
Kapitel åtta här, lite kort kanske men jag lägger upp kapitel nio senare som är betydligt längre :)




Justins perspektiv

Dess perfekta ögon, dess mörka ögon som ramade in det perfekt formade ansiktet. Dess perfekta hjärtformade läppar, skimrande i en nyans av rosa och glitter som blottade ett kritvitt leende när hon anstängde sig. Svallande mörka lockar som försiktigt spredde nedför de brunbrända axlarna.
Ja, Justin låg hemma i sängen och noggrannt studerandes av varenda liten bild där Isadora fanns med. Hon var så vacker och mystisk men samtidigt så rädd och ensam.
Hon döljde något, något inom henne som tillät henne att vara olycklig fast hon kanske inte egentligen ville.
Justin hade sett bilderna på Isadora och killen vid namn Chace på bilderna, tätt omslingrande med stora leenden mötte dem kamerorna tillsammans.
När Justin tänkte tillbaka på gårdagen då han träffat Isadora på stranden såg han ingen Isadora som var i närheten av den tjejen som befann sig i tidningen, där såg det så falskt ut, så påklistrat. Men inte på stranden, där kunde Justin se att det var äkta, att allt hon bar inombords en gång skulle få konsekvenser. Att hon inte alltid kunde gå runt med ett påklistrat leende.

När justin såg på alla bilder och inte bara dem på Isadora kunde han känna ett sting av saknad, saknad att vara en offentlig person. En person överhuvudtaget som levde ett liv. Den sitsen justin nu befann sig var inget liv, inte ens i närheten av det. Att vandra omkring i ett övergivet hus, ett hårdbevakat övergivet hus för att undvika papparazzis som skulle komma åt honom. Att vandra omkring och inte kunna prata med någon, inte ha någon som helst kontakt med vänner eller familj, Men det hade ju trots allt varit Justins egna val. Han hade själv valt denna sits, han hade helt enkelt inte klarat av det något mer. Det hade blivit för mycket.


*

dfsdd

Isadoras perspektiv

Baby, Baby, baby ohh.. I'm like Baby, baby ohhh.
Isadora minns så väl första gången hon hörde Justins stämma på radion, hans barnsliga och pipiga röst som spred sig som löpeld över världen. Hans pottfrisyr som han skakade om var 3:e minut och för att inte tala om dem där ekkorögonen som fick nästan varenda tjej i hela världen på fall. Småtjejer som ältade och ältade om honom hela tiden, som blev kära i någon dem aldrig mött. Överallt kunde man se fans till honom som gick runt och bar på lila tshirtar med hans babyansikte på.
Isadora hade adrig gillat honom, aldrig tyckt att det var något speciellt med den där pojken som kunde ge honom den effekt han har på folk.
Men hur kommer det sig att hon då inte kunde sluta tänka på killen hon mötte igår? Hade han haft samma effekt på henne som miljoner andra?
Var det kanske så att Isadora egentligen aldrig tyckt illa om själva Justin utan det var Justin Bieber hon haft problem med. Som snott hennes rampljus, som fått henne och känna sig otillräcklig?

Isadora var tvungen och rensa tankarna, hon intalade sig själv om att hon var den sista person som någonsin skulle falla för babykillen, även om dem två var dem sista på jorden.
Isadora har trots allt ett rykte att leva upp till.

*




NY DESIGN NU OXÅ! Vad tycks?
Själv är jag super nöjd! TusenTackTill Paulina <- LÄNK TILL HENNES BLOGG!

Tryck F5 om ni INTE ser designen!


Comments
Sofia skrev:

jätte bra skrivet! :) ser fram emot nästa kapitel!

Datum: 2011-12-27 / Klockan: 19:41:36 / URL/Blogg: http://sofiag.blogg.se/



Emma skrev:

AWSOME!:D

Datum: 2011-12-27 / Klockan: 19:44:25 / URL/Blogg: http://enlitentax.blogg.se/



Jessica skrev:

du är jätte duktig på att skriva! OCH NEJ, denna novell är inte någon annan lik :)

Datum: 2011-12-27 / Klockan: 19:56:22 /



elin skrev:

svar: Jag älskar honom :)



okej , ska kolla in den!

Datum: 2011-12-27 / Klockan: 21:18:29 / URL/Blogg: http://elinohrn.devote.se



Madelene skrev:

superbra! (:

Datum: 2011-12-27 / Klockan: 21:22:03 /



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback