Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 2

ChapterSeven. Confused . PART 1!


Solljusets strålar värmde hennes kropp, en smärta av huvudvärk värkte långt bak i hennes nacke. Sakta öppnade hon ögonen och satte sig upp i vanlig morgon ordning. Synen hon möttes av var allt annat än vanligt. Stora vida fönster från golv till tak med utsikt mot vit sandstrand och kristallklart hav, väggar som gick i vitt med inslag av gräddvitt dekor, rött sidenlakan och svarta sidenkuddar mötte henns syn.
Allt i rummet gick i tonerna vitt och rött. Ingenting av detta var i vanlig ordning, inget av detta var hennes. Hon såg ned på sin kropp och såg genast att hon låg i bara underkläder. Smärtan från huvudet blev allt värre då paniken i hennes bröst blev allt större och större.

 Hon försökte förbryllat minnas kvällen innan och vad hon hade gjort som gått fel, och vart hon befann sig. Isadora insåg snabbt att hon mindes allt perfekt, fram till vad som skett mellan hon själv, Vanessa och Chace, efter det var det svart. Befann hon sig hemma hos Chace? Hade dem träffats och blivit sams igen och det var nu här hon var? Hemma hos honom?... Och om inte, varför var hon då avklädd?

Rädd och panikslagen försökte hon snabbt ta på sig den vad som nu var en skitig och halvtrasig klänning från gårdagen, synen från varken handväska eller mobil fanns inte. Men Isadora var inte i form för att varken leta eller bry sig, just nu ville hon bara härifrån.

Snabbt grabbade hon tag i klackskorna och försökte smyga sig ut från rummet. Doften av nybakt bröd och marmelad mötte henne genast som ett moln då hon öppnat dörren ifrån "sovrummet". Frustrerat försökte hon leta efter en trapp i den långa korridoren med flertal dörrar intill vad som verkade vara olika rum.
Doften av bröd och marmeld blev allt större och större för varje steg hon tog men hon kunde varken höra eller se någon i vad som det verkade vara, ett väldigt stort hus.
En lång konjaksfärgad rundad trapp fick upp hennes syn i slutet av "korridoren", blicken sträckte sig nedför den underbart fina nedervåningen. 



Ljudet av grytor som slogs samman ekade tydligt då hon gick försiktigt nedför trappen, smekte sakta räcket för varje steg och bara begrundade varje liten detalj, de sammetslena väggarn i färgerna beigie och vitt, kristallkronan som hängde mitt påtaket och försiktigt lyste upp  varenda litet hörn av den stora hela hallen och de noggrannt figurslipade räckena.
Allt var så detaljerat och vackert. Ord kunde egentligen inte att beskriva hur otroligt vackert det var. Och Ja, det var nog inte så konstigt att Isadora var tvungen att stanna upp och beskåda den syn hennes ögon just uppfattat. Allt var så otroligt vackert och hon insåg direkt hur mycket större och på något sätt vackrare detta hus var än hennes eget, vilket var väldigt ovanligt.
Och det var då hon insåg att hon definitivt inte var hemmes hos Chace, för såhär fint hem visste hon att hans
familj aldrig skulle ha råd med. Men vart var hon egentligen? Hos vem var hon? Och hur hade hon kommit hit?


Del 1 här! Del 2 dyker upp senare :)

Ha en fin dag!


Comments
C skrev:

så jäkla bra!

Datum: 2011-12-26 / Klockan: 15:39:43 /



Anonym skrev:

du är helt fantastisk på att skriva. tack för underbar läsning!! och bra update ;) kram på dig, god fortsättning xxxx

Datum: 2011-12-26 / Klockan: 18:18:36 /



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback