Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 0

ChapterFive . Not right


Isadora anlände till skolan på måndagsmorgonen, skillnaden från så många andra dagar var att idag anlände hon dit med Chace, trots att hon inte gått på hans match igårkväll som lovat. Något han annars skulle blivit riktigt sur över då det var någothan ansåg att ens flickvän alltid skulle göra. Han hade iallafall velat köra henne till skolan vilket hon inte tackade nej till, även om hans märkliga beteende de sista dagarna hunnit ikapp Isadora ch fått henne att undra varför han plötslipgt beter sig sådan här undvek hon att fråga. Det sista hon ville var att starta ett bråk på skolans egendom.
Och efterallt, det var såhär hon ville ha det eller hur? Uppmärksamhete låg på topp då hon anlände i hans mörka jaguar med vita ränder på huven. Hans sexiga leende som fick varenda tjej på fall men ingen kunde komma åt det. Ingen utom Isadora.



Självsäkert klev hon ur bilen och rättade till sina minimala shorts och puffade till sitt långa lockiga hår. Det kändes verligen att sommaren var påväg, det var mitten på maj men endå så fruktansvärt varmt.
Skolans färglösa elever med stripigt hår passerade i små klungor. Inget hade varit sig likt sen den dagen Bieber inte längre ville leka stjärna.
Även om Isadora inte ville erkänna det visste hon genom ett ögonkast att det faktiskt var sant. Inget hade varit sig likt den dagen för tre år sedan då nyheten om youtube-stjärnan spred sig som löpeld över världen.

Isadora kunde föreställa sig hur många tårar somegentligen sprett sig världen över, hu många hjärtan som blivit krossade, hur många drmmar som gått i kras. Hon kunde själv föreställa sig hur det skulle vara om till exempel Shia Labeouf, Isadoras hemliga kärlek - skulle försvinna. Killen hon blivit hemligt förälkad i över bara en natt efter att ha sett Transformers filmen med honom och söta bubblebee. Hur brustet hennes hjärta skulle vara öer någon hon aldrig träffat, över någon som inte ens visste om att hon existerade.

"Babe?" Chace mörka hesa stämma avbröt Isadora där hon stod och smörjde läpparna med lipgloss samtidigt som hon var djupt insjuken i sina tankar. Hon skakade av sig alla beskymmer och log mot persone nmed det perfekta idealet, den perfekta pojkvännen. "Förlåt. Ses vi senare?" hon log svagt för att kunna tyda hans ansiktsuttryck, hans leende nådde inte ögonen på det sätt Isadora alltid drömt om att dem skulle göra. Stämningen var stel och på något sätt konstig. Då dem nu stod där med armarna omslingrade om varandra, med hans händer kring hennes korsrygg, hur uppståndelsen kring dem växte, kunde hon inte bry sig mindre. En lätt kyss på kinden och med en lätt nickning klev Chace in i bilen och åkte iväg.

Något var annorlunda med honom, något nådde inte hans ögon och fick dem att tindra som dem en gång gjort,något gjorde han stel och frånvarande. Något var annorlunda och Isadora var fast besluten om att ta reda på var det var, men hade ingen aning om hur.

-


"Vart var du?" Som vanligt dök Vanessa snabbt upp bredvid Isadoras sida. Denna morgon ovanligt artig och kvick i ordval. "Vad menar du?" Isadora gjorde ett försök att spela dum, att ignorera frågan hon helst ville slippa besvara.  "Igår.. På matchen.. Vad är det med dig nu för tiden?" Isadora plockade fram Mattematik böckerna ur skåpet, sneglandes på personen hon kallade sin bästa vän, som stod himlandes med ögonen och drog en djup suck. Isadora hade aldrig litat på Vanessa, aldrig berättat något om sig själv. Och planerade inte att göra det än på ett bra tag. "Somliga har viktigare saker att tänka på än en basketmatch.." Med en snabb gest slog Isadora igen sitt skåp och lät ljudet från sina klackar höras i den långa korridoren när hon passerade en förvånad Vanessa.
 "Chace tvingades iallafall inte ta emot segern själv!" Vanessas skrikande stämma hördes i korridoren,riktat mot Isadora. Hur Isadora än försökte ta in vad Vanessa sagt kunde hon inte känna något som kallades för oro eller svartsjuka, Chace må vara en populär kille men han skulle inte vara så dum som att vara otrogen.
Så med ett leende på läpparna lät Isadora Vanessa hållas, och fortsatte att gå med säkra steg med allas ögon riktade mot sig.


*


Comments
Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback