Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 0

ChapterTwo. Party like there's no tomorrow .


Isadora slog sig ner i köket och studerade Rose, familjen Hiltons hemhjälp sedan snrt 10 år tillbaka, Rose är en ung kvinna med ursprung från spanien som hjälper till att föda Isadora när mr Hilton inte är hemma. Rose stod framför spisen och doften av mexikanskt spred sig i huset. "Det luktar underbart Rose, vad är det?" Isadora behövde inte spela någon hon egentligen inte är när hon är hemma, hon kan vara den hon verkligen är, alla dem som jobbar hos Hilton vet att hon lever två olika liv. Ett när hon är själv hemma och ett när hon har kompisar i närheten.
Isadoras butler Todd har många gånger försökt hjälpa henne att våga vara den hon egentlien är, men det kommer han aldrig lyckas med. Hon vill inte visa sig sårbar och öm. Hon trivs med att vara DEN Isadora, som alla pratade om.
"Oh dear. Det är kycklingchiladas." Rose la upp precis mängd med mat som Isadora sagt åt henne att ge, och 3 skivor gurka. Alltid tre skivor gurka, till allt hon äter.

För första gången på väldigt länge hade Isadora ätit upp allting på tallriken, en regel som hon alltid sagt till sig själv, ät aldrig upp allt som innehåller en tallrik, lämna alltid lite oavsett vad. Men nu kunde hon helt enkelt inte rå för det, maten smakade gudomligt, det fanns smaker där hennes smaklökar aldrig känt på.
Rose log stort mot henne från där hon stod och diskade, hennes mörka långa hår spred sig nedför hennes kinder och Isadora såg hur utmattad hon egentligen var. Hon gick sakta fram med tallriken till diskhon och tackade för maten och försvann genast ut från köket för att undvika småprat.

* * *

 


partty


Isadoras hem började fyllas med folk, både äldre från college och folk från stratfox high som hon bjudit tidigare under dagen. Ljuslampor i olika färger prydde det mörka rummet som ordnats om till dansgolv och ljudet från David Guetta fyllde huset och många sjöng med i låten "Little bad girl" som nu spelades. Nicko, skolans dj hade fått äran att sno lite av rampljuset ikväll från Isadora och stå bakom Dj båset.
Överallt dansades det, några var på baksidan och badade, och Isadora kunde även se hur några redan fått lite för mycket och dricka.

Hon stod på dansgolvet iförd den snyggaste klänningen i huset och dansade i takt med Vanessa, stämningen var på topp och dem dansade som om det inte fanns någon morgondag.
Isadora granskade diskret Chace från håll där han stod i ena hörnet omringad av tjejer och klunkade sin öl. Hon vet att det är många som suktar efter hennes kille, men hon vet att chace aldrig skulle vara otrogen, Isadora betydde förmycket för hans image för att han skulle göra något så dumt.




Men hennes magkänsla var endå omtumlad, hon litade på honom men inte på någon annan. Folk skulle kunna göra vad sm helst för att försöka förstöra mellan dem, det visste Isadora.
Hon rätade på klänningen innan hon lämnade dansgolvet med säkra kliv och gick mot klungan och log nöjt innan hon omfamnade Chace i en kyss och log stort mot dem tjejer som stod och stirrade, hon fattade sedan om hans hand och drog med han ut på dansgolvet och förbi den lilla klunga av oviktiga personer.

"Don't little bad girl!Don't little bad girl!"I refrängen av låten sjungdes det hej vilt och det var killarna som hördes mest. Isadora dansade sexigt itakt med Chace som placerat sina båda händer på hennes höfter.

- - -

Klockan började närma sig 12 och det såg ut som festen bara hade börjat. Men så var det oftast om Isadora hade fest, den tog inte slut framåt morgon sidan även om hon önskade att den skulle vara över nu med en gång. Hennes huvud bultade, hon var omtumlad av all den äckliga ölen hon svept i sig för att förstärka sin image och hon var öm i varenda led ända ut i fingertopparna. Saken blev inte bättre av att skriken och musiken som ekade i hela huset. Isadora behövde samla krafter, smyga sig undan så att ingen skulle upptäcka hur svag hon blev.

Djupa andetag och samlade steg klev Isadora uppför trappen som ledde till hennes rum, där skulle hon få vara i fred. För ingen har lov att ens passera gränsen mot övervåningen, det visste dem. Så hon kunde i lugn och ro pusta ut när hon tillslut stängt dörren om sig. Dess ljusa färger som gck i beiget och vitt med parkettgolv, färgerna såg nu så magiska ut även om hon avskydde det annars så var det alkoholen som talade nu.

Hon gick omtumlad mot balkongen och lät sig omsvepas av kall luft då hon klivit ut i natten. Musiken från bakgården ekade högt men det gjorde ingenting, Isadora la all sin fokus på den mörka kvällen, med dess stjärnklara himmel och ovanligt stora måne. Från hennes balkong såg hon ända till stranden. Hon kunde se hur vågorna sakta forsade och hur månen lös upp det mörka havet.
Hon kände hur sakta men säkert huvdvärken försvann och hon återfick sin styrka. Hon log för sig själv och lät armarna flyga i luften och andas in den härliga brisen.

Isadora såg ner på sin exklusiva klänning och skor, varenda tjej på hennes fest hade avgudat hennes outfit, alla hade berömt om hur vacker hon var. Men endå var det inte nog, klänningen var faktiskt inte alls vacker, det var bara för att folk visste vilket märke det var som dom älskade den, för att den var dyr och inte kommit ut i butik. Hon var inte tillfredsställd endå. Skulle det till det omöjliga för att hon skulle bli nöjd? Skulle ens det vara nog?

Från där hon stod kunde hon höra hur Vanessas stämma ekade från bakgården, hennes meningen och ordval kändes så fel. Förmodligen hade hon fått alldeles för mycket att dricka och skulle inte klara att ta sig hem. Isadora har aldrig haft någon som sov över, aldrig någonsin. Inge skulle få se hur hon såg ut när hon vakna, eller hur hon åt sin frukost, ingen skulle få se hur hon såg ut i underkläder, hur hon betedde sig mot personalen när hon var själv hemma eller hur hennes pappas jobbarschema ser ut. Ingen. Inte ens Chace och hon har sovit ihop. Och Vanessa var inget undantag.

Hon kände att hon nu var tvungen att nyktra till lite utifall hon blev de som var tvungen att köra hem Vanessa.
Men just i denna stund lät hon henne hållas, hade folk roligt så växte hennes image. Det var det som spelade roll. Festen hos henne skulle bli veckans snackis, och det var det enda som spelade roll. Även om inte hon var en del av den.
Hon hade ingen lust att omringas av allt för fulla människor eller Chace som dreglade över henne just nu, hon ville bara få vara ifred.

Hon lutade sig bakåt och slöt sina ögon, suddade ut musiken och rösterna som omringade henn och andades ut. Hon kunde för en sekund känna lugnet omkring sig.

Den stjärnklara himlen hade aldrg varit vackrare. Stranden som för några minuter sedan varit folktom hade fått besök. Skuggning av någon som gick fram och tillbaka i månskenet som lös upp den ljusa sanden. Personen såg ned i marken och såg dyster ut. Isadora kunde inte uppfatta vem det var eller om det var någon som lämnat hennes fest.
Hon kunde inte bry sig mindre och skrattade tyst åt den olyckliga personen samtidigt som hon lämnade balkongen och äntrade sin fest. Nu på topp igen, så som det ska vara. Redo att rocka.


 


Comments
Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback