Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 7

ChapterFiftyTwo . Different thougts . PART2!







"Jag tycker du ska göra det" sa Scooter med en hög stämma då han gick i små cirklar fram och tillbaka framför soffan där Isadora och Justin satt.

Isadora hade kommit till Justin för att fråga om lov. Något som hon själv tyckte var en självklarhet då det mestadels skulle handla om honom, och att tidningen på så sätt skulle sälja extra om en "känd" tjej klev fram och sa att hon hade en relation med självaste Justin Bieber.
Men nu när Isadora satt bredvid Justin i den beiga soffan verkade det självklara inte så självklart längre. Justins blick sökte sig ned emot golvet och av han ängsliga ansiktsuttryck att döma verkade han inte gilla idén. Scooter däremot verkade tycka det motsatta då det skulle vara bra pr.
"Jag kan tacka nej.." började Isadora försiktigt och sökte efter hans hand och försiktigt flätade deras fingrar samman. Justin vek sakta av med blicken ifrån golvet och såg ned på deras händer, "Jag vet hur mycket du vill vara med i den tidningen Isadora.." sa Justin försiktigt, ord som nästan kom ut i en viskning.
Isadora såg upp emot Scooter med ett försök till att se sträng ut och Scooter tog antydning av blicken och lämnade dem båda för att gå till köket där Isadoras pappa befann sig.


Justin sökte med blicken upp emot Isadoras kropp och hans ögon hamnade tillslut på hennes ögon, hans speglblanka yta skimrade i ljuset ifrån takkronan, Justin kunde på något sätt alltid ta andan ur Isadora. Gör henne stum.
Bara av en enda blick kunde hn få hennes hjärta att slå snäppet hårdare innanför hennes bröstkorg, få hennes knän att nästan ge vika utifall hon skulle stå upp och ge henne fjärilar i magen för varje liten beröring.
Han såg på henne med sitt vänliga ansikte, hans bländande leende uppenbarade sig allt mer ju längre han såg på Isadora. "Jag tycker du ska göra det.." sa Justin lugnt, fortfarande blicken fäst i hennes.
"Tycker du?" frågade Isadora häpet. Justin nickade långsamt, "Om du lovar att göra mig stolt" sa han sedan flörtigt och fyrade av ett bländande leende. Isadora nickade uppspelt och kramade om hans hand snäppet hårade, "Jag lovar".


"I promise.."


* * * *


"Hej snygging . Allt bra? / Jordan"


Isadora såg stumt på den vita lysande skärmen med dess svarta små bostäver. Hon kunde inte finna några ord. Hon kunde knappt få luft. Jordan? Jordan som i Spikes?
För det första, hur i hela friden hade han fått tag i hennes nummer? Och för det andra, varför skriver han snygging? Vad ville han ha ut av det hela..?
Isadora svalde hårt, hon kände hur svetten kom krypandes fram i armhålorna, kallsvett. Svett av skyldighet.
Hon kände sig skyldig. Men vad var det egentligen pågrund av? Varför kände hon sig skyldig?
Var det pågrund av att Jordan hade letat upp hennes nummer? Var det för att han skrivit snygging? Eller var det skuld pågrund av Isadora kände en dragningskraft till honom...? En dragningskraft som nästan var outhärdig.

Isadoras blick for omkring genom dem ljusa väggarna med mönster likt sammet, den stora himmelsängen, dess lysande lyktor och den gignatiska tv:n som tog upp mestadels av den ena väggen. Justin som promt tagit sig ledigt denna kväll, tagit sig ledigt från albumet.. För att få spendera den tillsammans med Isadora. Just the two of them.
Hon hörde hur Justin visslandes gick omkring i småcirklar i rummet intill, väntandes på att popcornen skulle bli klara. En doft av salt och smör som spred sig i luften hon andades.
Isadoras magkänsla hade uppenbarats likt bubblande läsk när Justin, Justin med sigg busiga leende och tindrande ögon kysst hennes kind och viskat i hennes öra att ikväll skulle det bara vara dem. En kväll dem båda verkligen behövde, en kväll dem så länge sedan haft, en kväll bara dem två.
Men nu? Isadoras bubblande mage likt kolsyra hade försvunnit likt vinden. Nu.. Tack vare Jordan..?
För var det verkligen hans fel att hon nu stod där ensam i det otroligt mysiga rummet Justin ordnat för just denna stund, då dem tillsammans skulle spendera kvällen med kärleksfilmer och popcornkastning, mysiga kramar och små lätta kyssar..?
Isadoras tumme smekte över den vita skärmen på dess mörka touchknappar. Något inom henne ville så gärna svara på hans sms.. Något inom henne sökte efter en bekfrätelse, bekräftelsen över att hon var tillräcklig. Att hon var vacker i någon annans ögon, vacker för den hon var.
Något inom henne längtade efter kärlek i verkligheten, att stolt få visa upp den person hon älskade. Att låta världen veta att han var just hennes. Men samtidigt sköljdes hon över med skuldkänslor. Skuldkänslor över att gå bakom ryggen på den person hon älskade.
Isadora älskade Justin, av hela sitt hjärta. Han var hennes hopp, hennes tro och hennes öde. Hennes kärlek till Justin var så otroligt äkta, så fruktansvärt mäktig.
Hon älskade honom för den han var, bara Justin. Även om hon ännu inte berättat det. Men hon intalade sig att vänta... Vänta tills den rätta stunden var inne. 




"Är du okej?" Isadora skvatt plötsligt till där hon stod fifflandes med sin mobiltelefon, dem obesvarade frågorna i huvudet och det pulserande hjärtat. Adrenalinet som uppstod. 
Isadora vände sig hastigt om och såg på Justin ståendes i dörröppningen med famnen full av läsk och popcorn. Han såg på henne med skärradblick och blurrande ögon.
Isadora log ett tillgjort leende samtidigt som hon tog en fallande hårslinga bakom örat. Hennes blick gick från Justin ner till sin mobil hon innefattande i handen, dem lysande svarta bokstäverna som ristat in sig i hennes näthinna.
Hon nickade lätt, nästan obemärkt och såg på Justin, hans vackra ekkorögon som fick en nyans av guldglitter i skenet av dem brinnande ljusen. "Jag är okej" instämde Isadora samtidigt som hon lät sin ena tumme slå av den lysande mobilen.


"I'm fine .."





Hon hade ingen aning om hur en människa egentligen förklarar en sådan sak som nyligen hänt. Och om det går, är det verkligen rätt och göra det? Blir inte personen i fråga arg, ledsen, sårad...?
Hon intalade sig själv om att det var en engångshändelse.. En engångshändelse som aldrig skulle upprepas igen. Och att Jordan förmodligen skickat till fel person.
Det var bäst så.
För trots allt.. Isadora älskade Justin.. Eller hur?

_______________________________________________________________________________________________

Beklagar den låga uppdateringen, då jag jobbat konstant dem senaste dagarna.
Men under den kommande veckan kommer uppdateringen att vara galant, förmodligen :) Då jag är ledig i lite över en vecka, (Då jag jobbar i norge, och enbart jobbar varannanvecka!)

Tack för ert tålamod och era fina ord.


Comments
Sophia Sundh skrev:

asbra!!!!!!!hoppas de blir lite drama :D

var precis påväg att fråga när nästa kapitel skulle komma eller om du lagt ned bloggen, men nu fick jag ju svaret :)

Datum: 2012-02-12 / Klockan: 21:32:34 /



Emelie skrev:

skit bra :D

meeeerrr :D

Datum: 2012-02-13 / Klockan: 15:42:23 / URL/Blogg: http://3meliii3.devote.se



Anonym skrev:

så sjukt bra! Älskade hur du avslutade hela kapitel , det gör det så grymt mycket mer spännande när du skriver "frågor" typ xD

Datum: 2012-02-13 / Klockan: 16:23:22 / URL/Blogg: http://lizzis.blogg.se/



Emilija skrev:

meer =) !!!

Datum: 2012-02-13 / Klockan: 17:12:55 /



Mickan - / My Life In My Words skrev:

Meen, jaa det är klart att hon gör, jag tycker inte om detta det gör mig orolig i själen, :P

Det ska ju vara hon och Justin..

Datum: 2012-02-13 / Klockan: 22:13:47 / URL/Blogg: http://miickzz.blogg.se/



sara skrev:

As braaaa!

Hoppas på lite drama nu :}

Datum: 2012-02-13 / Klockan: 23:13:23 /



osana skrev:

Älskar hur du alltid lyckas med att få så mycket känslor ochspänning i varje kapitel.

Längtar tills nästa kapitel

Happy valentines day! :)

Datum: 2012-02-14 / Klockan: 12:14:52 /



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback