Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 6

ChapterFiftyTwo . Teen Stars . PART1!





"Jag är hemma" hojtade Isadora ut i hallen då hon precis kommit hem ifrån skolan. Doften av stekt kött och
hemmagjord potatissallad nådde henne näsa och hon kunde känna hur hungrig hon egentligen var då hennes mage gav ifrån sig ett högt kurrande ljud. "Här inne" Stämman ifrån Rose kom ifrån köket och Isadora skyndade sig genast att slänga av sig skorna med ett duns i hallen. "Hur var dagen?" undrade Rose nyfiket samtidigt som hon kikade in i den öppna ugnen "Bra .." sa Isadora och studerade hennes rörelse "Vad blir det för mat?"  lade hon sedan till och gick fram till ugnen där Rose stod "Kött, potatissallad och rostade grönsaker" sa Rose och ett leende prydde hennes rödmålade läppar.
"Har någon saknat mig?"  Richard slog ut armarna med ett leende i dörröppnungen till köket , av kostymen och portföljen att antyda hade han precis kommit hem från jobbet.
Isadora sprang hejdlöst fram emot hans öppna armar och dem båda omslöts i en kram. "Pappa.." viskade Isadora fram i hans öra.
Att få säga ordet pappa, att verkligen kunna mena det, var väldigt stort för Isadora. Hon hade alltid älskat sin pappa även om dem varit på varsitt håll i stort sett under hela hennes uppväxt var deras band till varandra nu starkare än någonsin. Dem var nästan oskiljbara och tillsammans med Rose var dem som en liten familj.


* * * * *



"It was teens stars magazine .."


"Jag ska se vad jag kan göra" sa Richard i telefonen till den person han pratade med. Av tonläget att döma verkade han inte glad över det han just sagt.
"Vad är det Richard?" Isadora vände blicken emot Rose då hon förvånat såg på Richard. Isadora knaprade på en bitt kött som fanns kvar på hennes tallrik och försökte hålla låg profil. "Det var Teen Stars tidningen..."Började han försiktigt och satte sig ned kring matbordet igen. "Dem vill ha Isadora på framsidan och göra en intervju.." fortsatte han långsamt. Isadora såg upp och mötte hans blick med en häpet mun. Teen Stars vill ha ..Henne på framsidan? Isadora visste att endast kändisar hamnade på den sidan och hon kunde inte direkt betrakta sig själv som en kändis?..
"Det är ju underbart Isadora" log Rose uppmuntrande och skakade om hennes axel lätt. "Men...?" undrade Isadora och såg emot sin far. "Men.." , lång paus , "Dem vill ha en intervju om Justin" lade han sedan till och såg ängsligt emot Isadora.
Självklart ville dem ha Isadora på framsidan pågrund av Justin, tidningen skulle sälja om hans namn stod på framsidan och någonform av "Isadora Hilton dejtar popstjärnan Justin Bieber". Eller någon tjej över huvudtaget.. Isadora var inte dum.. Sådant förespådde hon med en gång.
Men samtidigt ville hon så gärna vara på den framsidan. Det skulle hjälpa hennes far och ge publicitet för Hilton Hotels. Hon ville hjälpa till, på alla tänkbara möjliga sätt.
Frågan var egentligen hur hon skulle nämna det för Justin? Ungefär som att fråga om lov.. Om hon fick lov att nämna att dem dejtade.
Och i såfall, skulle deras förhållande bli till det bättre på grund av det? Eller skulle det bli till det sämre?



Kort kapitel jag vet, Part2 blir nog betydligt längre! :)

Vad tycker ni?
Tar gärna emot feedback.


Förresten, fick en fråga om vad "ASAP" betyder, och det är en förkortning på As Soon As possible = Så snabbt som möjligt! :) Kram


Comments
★Jennifer★ skrev:

ASSÅ DU FÖRKÄNNAR EN RIKTIG GULDMEDALJ FÖR DET DU HAR SKRIVIT!! Det är så sjukt bra att jag får gåshud :')

Du är verkligen en superstar när det gäller att skriva :)

Kjam!



Ps: kapitlet var asgrymt! :)

Datum: 2012-02-10 / Klockan: 20:03:54 / URL/Blogg: http://www.jennasliv.devote.se/



Emelie skrev:

skit bra :D

Datum: 2012-02-10 / Klockan: 20:40:45 / URL/Blogg: http://3meliii3.devote.se



Mickan - / My Life In My Words skrev:

Spännande ! :D

Jätte bra även fast du säger att det var kort, men det gör det bara mer spännande att läsa ! :D:D



Längtar till fortsättningen ! :D

KRAM

Datum: 2012-02-11 / Klockan: 02:05:38 / URL/Blogg: http://miickzz.blogg.se/



Felicia skrev:

Jättebra del!! Haha, som vanligt..

Datum: 2012-02-11 / Klockan: 11:27:22 / URL/Blogg: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se



Anonym skrev:

Hej, bra novell :)

Följ gärna min nya novell :)

Datum: 2012-02-11 / Klockan: 17:00:52 / URL/Blogg: http://jjustinbieberstory.blogg.se/



CarroBieber<3 skrev:

asbra! :D som alltid, hehe :)

Datum: 2012-02-11 / Klockan: 19:12:57 /



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback