Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 4

ChapterSixtheen . A Letter


Tillsammans hade Justin och Isadora hade spenderat flera timmar av igårkväll, tillsammans hade dem kunnat prata som vilka vänner som helst, öppnat upp sit för varandra, skrattat åt dåliga skämt eller pratat om favoritplatser dem båda har i världen.
 Ställt knäppa frågor till varandra som man skulle svara ärligt på, som kan ha varit allt från favoritbutik ända till favoritfilm.
Isadora hade fått reda på en hel del om killen med pottfrisyr som hon inte alls tyckt om för ett tag sedan, som han har bara hållt för sig själv. Som tillexempel att hans Kändiscrush om man bortser från Beyoncé är Rihanna. Att han har ett gosedjur vid namn Betty som är en delfin, som han en gång fått av sin lillasyster Jazmyn och alltid har den i närheten när han ska sova. Att han föredrar Kitkat framför swedishfish men för att undvika att få flera kilo av det av sina fans och därefter tröttna på det, säger han att det är swedishfish. Att han önskar att kunna lita på fler människor men det är svårt pågrund av den han är.
Tillsammans hade dom pratat om massvis med saker tillsammans och samtidigt mumsat på godis och druckit läsk. Justin hade låtit Isadora fått låna en mjukisdress av honom, denna gång en USA onepiece. Hans favorit.

Men vad som verkligen borrat sig in i Isadoras huvud var anledningen, aledningen varför han inte längre spelade in skivor eller syntes i media. Pattie Mallette, Justins mamma avled för ungefär ett år sedan av bröstcancer. Precis som Isadoras mamma. Det var bara en av anledningarna till varför han litade på Isadora och visste att hon skulle förstå. Hon hade genomgått detta, haft samma känslor, sorg, saknad och ilska som Justin nu går igenom. Justin älskade verkligen sina fans, han skulle göra vad som helst för dem, och det hade Isadora nu förstått. Och han hade lovat dem att alltid ställa upp för dem precis som dem alltid ställt upp för honom, att aldrig svika dem. Därför gjorde det så mycket ondare när han visste att han hade gjort precs tvärtom. Därför det nu var så mycket svårare att "återvända".

*

Isadora vaknade av den fruktansvära smärtan i ryggen, solljuset som lös upp innanför ögonlocket. Doften av Justin var fortfarande kvar i hennes lungor och hon kunde nästan intala sig sjäv om att han var i samma rum. Sakta gled ögonlocken upp och mötte det olidlig skarpa solljuset rakt i ögonen från det öppna fönstret. Ljudet av en sjungande Ros hördes utifrån hallen och Isadora kundenästa ge sig på att hon var fullt igång med dagens städning. Egentligen kunde Isadora inteförstå sig på varför Rose var tvungen att städa så mycket, varenda litet rum i hela huset städades dagligen, inne i olika rum i det stora huset någon aldrig ens går in i.
Isadora skakade förtvivlat på huvudet för sig själv och sträckte sig ordentliget i den stora fluffiga sängen.

Justin, Justin, Justin ...
Viskade Isadoraför sig själv därifrån hon satt på sängkanten och såg ut över den klarblåa himlen. Hon kunde inte förmå sig själv med och tänka på hur Justin får henne att må, hur myket bättre och godare hon känner sig efter hans sällskap. Hur han med några få ord eller med en liten beröring kunde få henne och känna sig lättad eller veta att hon inte är själv.
En lätt tår smekte hennes rosenröda kind när hon tänkte på allt han berättat för henne igår, hur allting hade stämt in,hur allting fått en mening. Hur Isadora inte längre hade den konstanta tanken på att få veta vad Justin gick runt och bärde på.



Ljudet från den klingande mobilen på nattuksbordet och Justins namn som lös på displayen, Isadora log snett samtidigt som fjärilarna i magen sakta flög fram. Med en snabb rörelse öppnade hon det,
"Godmorgon solstråle, hoppas jag inte väckte dig. Jag ville bara säga tack, tack för att du finns."

*

Justins Perspektiv


Det gröna perfekt klippta gräset, doften av klorin ifrån den allt för stora poolen, vinden som fångade hans hår och orsakade små virvlar. Justin satt på kanten till den solvarma poolen och lät sina ben värmas. Han beskådade den vackra utsikten ned över havet, dess klarblåa hav med havsytan glänsande likt kristaller. Justin har alltid varit en känslig och kärleksfull kille en kille som ser detaljer och lägger dem på minnet. En kille som kan gråta till tjejfilmer men inte gör det. Han minns varenda fans han någonsin mött fast en del blurriga och andra inte. Han saknade sin familj och sitt crew. Han saknade och höra Jazmyn kalla honom "bieber", han saknade och skojbråka med Kenny eller dansa med Alfredo, han saknade och göra saker han inte får och sedan få en lien utskällning av Scooter, Justin saknade sina barndomsvänner Ryan och Chaz. Och framförallt han saknade sin pappa Jeremy.
 
Så det kanske inte kom som en överraskning när nu Justin satt här med penna och papper och faktiskt skrev ett brev till Jeremy. Justin gick väl igenom allt som hänt de senaste månaderna, att han träffat en tjej vid namn Isadora Hilton som han verkligen kan lita på,som han tycker om. Justin tog sig verkligen god tid för att skriva ner allt som gick på det vita arket. Emellanåt stannade han upp, begrundade utsikten och allting som omringade honom, för att få till det perfekta brevet. Ett betydelsefullt och kärleksfullt.

".. Most of all, remember that I love you guys som mutch. And I know we'll soon meet again, I promise. Give Jazmyn and Jaxon a kiss from me.."




__________________________________________________________________________________________

Förlåt att kapitlet kom upp lite senare än väntat, men kom lite grejer i vägen.
Vad tycker ni ? :)
Ochvad tycker ni om den nya designen?
Själv är jag sjukt nöjd!


Comments
Jasmine skrev:

grymt braa! din design är jätte fin!:)

Datum: 2012-01-03 / Klockan: 19:11:04 /



Anonym skrev:

Innan jag börjar skriva det jag egentligen ska skriva så vill jag bara säga att jag egentligen inte är något Justin Bieber fan och jag vet inte direkt hur jag hittade den här novellen, men jag tycker att den är så grymt bra! Du skriver verkligen jättedetaljerat och inte några onödiga meningar! Jag går in flera gånger om dagen för att se om du har uppdaterat och om du har gjort det blir jag jätteglad för den är så bra! (Ville bara säga det!)

Datum: 2012-01-03 / Klockan: 23:20:34 /



Tindra skrev:

du är grym på att skriva, din novell är en av dem bästa jag hittills läst och tro mig, jag läser måååånga xD!

Datum: 2012-01-04 / Klockan: 06:52:09 /



Fella skrev:

Hej!

Alla ni som kom ihår när jag skrev en novell om Lynne som låg på sjukhus eller Lana som kom med i Justins dansteam, borde klicka in för att läsa delarna av U Smile jag aldrig publicerade och fortsättningen av That should be me! Och för er som inte kände till min blogg, borde också börja följa den för att snart kommer första delen på min nya novell och medans ni väntar kan ni ju alltid läsa de gamla! Kram

Datum: 2012-01-05 / Klockan: 01:34:14 / URL/Blogg: http://bieb.blogg.se/



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback