Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 9

Chapter TwentyFive . A special guest


Isadora öppnade spänt dörren där ,"Isadora Hilton" stod skrivet på ett papper med stora svarta bokstäver. Genast blev hon tillsagd av en yngre kvinna att sätta sig på en stol framför den ofantliga spegeln. Vanligtvis hade hon blivit glad över att bli ompysslad med både smink och hår, men inte nu. Inte när hon visste vad som var påväg att hända. All press och nervositet hon bärde inom sig var nästintill outhärdig.

Med blunda ögon och ett avslappnat ansikte sminkades det hej vilt i ansiktet smtidigt som Isadoras långa mörka hår lockades. Lukten av bränt hår kombinerat med tonvis av parfym fyllde genast rummet. Isadora var alldeles för nervös och illamående för att kunna bry sig särskilt mycket.
Hon gick igenom en gång för sig själv vad hon och Justin tidigare beslutat sig för vad hon skulle säga och utelämna. Något inom henne ville verkligen göra detta, ville verkligen hjälpa Justin. Men djävulen själv skrek att hon skulle springa där ifrån och aldrig återvända, som om hon inte hade modet inom sig att göra något sådant här.
Tanken av att bevisa än en gång för Justin att han verkligen kunde lita på Isadora stod högre upp på listan, och det var nog precis det som gjorde att Isadora lungt och sansat satt kvar.

Hon hade tidigare denna måndagsmorgon bett Rose ringa till skolan och säga att Isadora desvärre inte kunde närvara idag pågrund av "personliga skäl". Och med lite tur så skulle ingen ifrån skolan, varken lärare eller elever se det avsnitt som var påväg att sändas.

"Miss.Hilton, 5 minuter kvar!" En ljus stämma kom från en ung kvinna som innan presenterat sig som Eva dök upp vid sidan av Isadora, iklädd ett stort headset och en svart tshirt med Ellen;s logga tryckt på. Isadora nickade till svars och Eva försvann snabbt med ett snett leende. Okej, kom igen nu! Detta klarar du! Du gör det för Justin! Isadora viskade för sig själv i huvudet samtidigt som hon såg sig själv i spegeln. Sminkningen var tjock, men det var man tvungen och ha framför kamerorna för en felfri hud.

- - -


Med små lätta skritt tog hon djupa andetag när hon gick emot kulliserna med en massa Säkerhetsvakter och personal bakom sig. Ellens värmande stämma hördes allt tydligare ju närmare hon kom och hon kunde höra hur Ellen började prata om Justin.

- -

".. Så det är med stor glädje jag ber er alla välkomna Isadora Hilton!"  Rösten från David Guettas - Sexy Bitch spelades ur högtalarna, publikens vrål och jubel välkomnade Isadora när hon vinkade glatt till publiken och gick emot Ellens öppna famn. Hon kunde skymta ur ögonvrån hur många tjejer i olika åldrar som befann sig där iförda tshirtar med Justins ansikte.



"Välkommen hit Isadora!" Ellen log varmt när dem båda satt sig i de röda fotöljerna och än kunde Isadora tyda några busvisslingar ifrån publiken. "Tack för att jag fick komma!" Log Isadora snett. "Hur går det med allt? En fågel viskade mig i örat att du egentligen borde vara i skolan nu" Flirtade Ellen och skratt fyllde lokalen." Allt är bara bra. Jo det borde jag egentligen, men jag tog en dag ledigt för att kunna komma hit" Fyllde Isadora snabbt i och log nervöst. "Vi är väldigt glada att få ha dig här. Och du ser fantastisk ut, eller vad säger ni publiken?" Busvissel och folk som ropade "Jaaa" hördes och Isadora log tacksamt.
"Du har ju en speciell anledning om varför du är här?" frågade Ellen med ett leende. Isadora nickade, "Jo, jag kommer hit för att klargöra några små saker för folket.." började Isadora spännt och försökte hålla igen nervositeten. ".. I lördags morse vistades jag på en Restaurang som kallas Sunset In tillsammans med en person som det genast började spekuleras om vem det kunde vara.." Isadora såg på Ellen som log uppmuntrande . "Justin Bieber?" Frågade ellen och log stort. Isadora nickade försiktigt till svars. "Det var Justin?" Frågade Ellen än en gång för att förmodligen klargöra saker och ting. "Ja" Log Isadora snett. 

Flickor som tjöt av glädje hördes tydligt, och skrik och jubel överröstades i lokalen. Ellen såg häpet ut över publikens alla tjejer.  "BIEBERFEVER?" skrek hon gällt ut vilket fick alla att brista ut i skratt. Det tystnades ner och Isadora satt som på nålar, omedveten om vad Ellen härnäst skulle fråga.
 "Så .. Det var Justin Bieber du utbytte "djupa kyssar" med som tidningarna skrivit flitigt om?" Ellen såg förvånad och en samtidigt en aning lättad. Isadora kunde inte förmå sig att svara utan hon log generat och nickade på huvudet sakta.
"Well, då har vi det överstökat!" skrattade Ellen. "Men .. Hur känner du och Justin varandra? Är ni i ett förhållande?" Isadora som så tydligt innan visste exakt va hon skulle svara på sådana här frågar blev nu ställd mot väggen,det var som ett stort tomrum i huvudet. Och oron över att hela världen satt och tittade men framförallt Justin gjorde inte saken bättre. " Vi har varit goda vänner ett tag nu. " skrockade Isadora fram, "Goda vänner som utbyter "djupa kyssar"?" frgade Ellen och bilder på Isadora och Justin ploppade fram på skärmen snett bakom dem.
Publikens "ooh:ande" och småtjejers skrik överröstades.
"Titta inte på mig, det var han som började" log Isadora sarkastiskt och pekade på skärmen. Och Genast blev stämningen i lokalen mycket mer avslappnande då publikens alla skratt hördes.
"Frågan som fömodligen alla väntar spänt på, Har du några känslor för Justin?" Ellen log snett, lite medlidande om vilken fråga hon just ställt, som om det inte var meningen men hon var tvungen. Isadora funderade på frågan,hade hon känslor för honom? Eller var han bara en vän till henne? En vän som hon kysst inte en utan två gånger?
"Justin och jag känner varandra väldigt väl och har på kort tid blivit väldigt goda vänner. Men om det finns några känslor kan jag tyvärr inte svara på , det är för tidigt att säga"
Isadora andades lättat ut när hon kommit till punkt och log snett.
"Ja han är iallafall väldigt dum och han släpper en läckerbit som dig, ja menar titta på henne" väste Ellen fram och jubel och busvissling hördes.  Isadora log stort och tackade.
"Jag vet att du har med dig en speciell video du snart ska få visa, men först måste jag bara fråga, Tror du Justin någongång kommer att återvända till sångkarriären?" frågade Ellen och log snett, nedstämd över det hon just sagt.
Skrik hörde från småtjejerna som satt samlade ie n del av publiken. Isadora kände ett sting av sorg inom sig, hon om någon ville bara det bästa för jJstin. Att han skulle leva sin dröm.
"I dagens läge så är det nog desvärre inte aktuellt, då jag vet att Justin just nu går igenom en svår period i sitt liv.."
Ellen såg medlidanes och lokalen var först nu tyst. Som ett stort svart hål Isadora orsakat. Som om det var hennes fel.
"Jag kan knappt tänka på hur många tjejer framförallt det finns i världen i världen som önskar honom allt gott och inte vill något hellre än att han ska återvända." Isadora såg medlidande ut på publiken efter det Ellen sagt. Hon hade så rätt.
"Du har så rätt. Och jag hoppas inte att Justins alla Beliebers ger upp hoppet om att han återvänder, för det var trots allt han själv som gav Never Say Never ett nytt perspektiv, right?" Log Isadora snett och såg ut över publiken som jublade.

- - 

"Välkomna tillbaka, jag sitter här med våran speciella gäst, Isadora Hilton som idag klargör för världen om de bilder som spridits likt löpeld runt om i världen på hon själv och popsensationen Justin Bieber!" Apploderna steg när sändingen gick igång efter den korta pausen och Isadora satt spänt i väntan på att få visa världen videoklippet hon hjälpt Justin att göra.
"Vi ska nu få se ett speciellt videoklipp som Isadora tagit med till oss, och först måste jag bara fråga då jag inte sett klippet själv, vad handlar det om?" Frågade Ellen och såg spännt på Isadora.
"Det är ett videoklipp som Justin bad mig att ta med och visa. Och vad det handlar om får ni själva se" Isadora log snett mot ellen. "Alright, here we go" Ellens röst hördes samtidigt som Justin vackra ansikte dök upp på den stora tvskärmen.




"Whazzup guys. Justin Bieber Here. First off all I just wanna say, I'm Alive!
And Second, I miss you all so, so mutch, there's not even words to explain it. And I know I promised to always be there for you guys as you have been for me, and I'm really sorry that I didn't keep my promise. But a year ago a terrible thing happend in my family that got me into this position. And I just couldn't handle it. But I just want you all to know that I love you all , and I know that someday we'll meet again! Alright? Peace. "

Justins vackra ansikte försvann från skärmen. Isadora förstod hur ont det måste ha gjort för både honom och alla hans fans att få se det där. Att få se hans ansikte efter att inte ha synts i media över snart ett helt år.
Ellen torkade en tår som runnit nedför hennes kind och log snett mot publiken. 
Isadoras bultande hjärta och skakiga kropp började sakta lugna ner sig då hon förstod att det snart var över. Allt som snurrade i hennes tankar nu var Justin. Vad han egentligen skulle säga om hennes prestation.

___________________________________________________________________________________________

"Nu vet världen om att Justin lever", vad tycker ni? Var det bra av Isadora att besöka Ellen? :)
Berätta era åsikter!


Comments
Anonym skrev:

sjuuukt bra!

det var rörande när justin ploppade fram, ungefär som att han verkligen försvunnit från oss ;(

Tack för kapitlet,nu kan jag sova gott ! :)

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 00:01:11 / URL/Blogg: http://klaras.blogg.se/



CarroBieber<3 skrev:

SÅ FINT!<3

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 00:05:42 /



Anonym skrev:

sjuktbra, kul när de händer nått :D /Jussan

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 01:07:25 /



Marielle skrev:

Nu kan jag sova lugnt! :) tack för super bra kapitel idag.. <3

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 02:16:24 / URL/Blogg: http://firststeptwoforever.blogg.se/



elin skrev:

asbra :D

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 02:29:24 / URL/Blogg: http://elinohrn.devote.se



Mickan / My Life In My Words skrev:

Kanon bra ! :D

Bara bättre och bättre ! :D

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 04:04:01 / URL/Blogg: http://miickzz.blogg.se/



Anonym skrev:

jättefint! :D

kommer typ scooter eller någon annan komma in i bilen efter att dem förmodligen kommer se detta ? :D

Skulle vara kul om du inte vänta föör länge med det! :)

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 04:26:22 /



Anonym skrev:

va glad jag blev av att vakna och se att du uppdaterat, det gjorde min dag :D!

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 08:04:38 /



Anonym skrev:

du är jätte duktig på att skriva, en av de bättre novellbloggar om JustinB.! :)

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 09:34:09 /



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback