Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 5

Chapter TwentySix . That bieberkid. PART ONE!


Avundsjuka, nyfikenhet, viskningar bakom ryggen och blickar som inte gick att tyda. Ja, det var sig likt när Isadora dagen efter äntrade skolgården. Nu hade det dykt upp en sådan stor nyhet att det aldrig sklle kunna gå att stoppa den, nu skulle folk vara som galna över att försöka söka upp Justin, försöka få reda på vad han hållt hus och varför han egentligen sagt ifrån sig sin sångkarriär, sanningen helt enkelt . Det skulle bli ett uppror utan dess like.



"Du var med hos Ellen!" Serena dök snabbt upp vid Isadoras sida och stirrade häpet på henne. "Jo .." Isadora såg nedstämt på marken där hon gick påväg in mot skolans färglösa väggar. "Det är ju helt galet, jag älskar henne!" Serena skrattade häjdlöst, som om hon aldrig hört något häftigare.
"Men vet du varför jag var det?"Isadora stannade upp, studerade häjdlöst Serenas felfria ansikte i jakt på att kunna tyda om ljög. "Ehm .. Nej inte direkt. Det var någon i korridoren igår morse som tittade på Ellen i telefon och då dök du upp. Men lektion började så jag hann aldrig veta varför" Isadora kunde inte tyda någon form av lögn i Serenas ansikte då hon förklarade. Isadora log snett.
" Jo jag besökte Ellen pågrund av detta." Isadora svepte hejdlöst med armen runtomkring sig på alla de tjejer som omringade dem.
"På grund av tjejer ?" Serena stirrade förvånat runtomkring sig. "Nej pucko. På grund av Justin Bieber!" Skrockade Isadora fram. Och de var nog först då Serena såg tshirtarna halvparten av skolans tjejer hade på sig med Justns ansikte tryckt på dem.
"Ahaaa!" Serena hajade till. "Du måste berätta ALLT!" lade hon sedan snabbt till och föste Isadora genom folkmassorna och vidare in mot skolan. 

- - - 

"Så låt mig förstå detta rätt.. Du kom på din kille att vara otrogen med din såkallade före detta bästis, du drack dig full på en strand, tuppade av och självaste Bieber "räddade dig" och lät dig sova i hans säng. Och efter det så har du och han blivit goda vänner och ni har kyssts inte en utan två gånger varav därför du var hos ellen för hans fans såg att det var han i den tidning som ni utbytte saliv i?" Serena gick runt i små cirklar , i den lilla toaletten dom båda låst in sig i , samtidigt som hon gnuggade en penna mot sitt huvud och försökte få in allt hon just sagt för att förstå vad som hänt.
"Ja det stämmer ganska bra" skrockade Isadora. 
"Men det är ju bara fantastisk .." Serena himlade med ögonen. "Vad är fantastiskt?" Isadora såg förvånad på Serena. "Jag börjar i en helt ny klass, blir bästa vän med skolans populäraste tjej som detsutom är ingen mindre än Isadora Hilton varav att hon är kär i  ingen mindre än Justin Bieber" Serena log sprött.
"Va?" flämtade Isadora fram. "Jag är inte kär i Justin Bieber" lade hon snabbt till och la en viss betoning på Inte.

"Säg mig en sak Isa.. När du är med honom .. Får du lixsom fjärilar i magen? Började ditt hjärta att slå dubbla slag och du får svårt att kontrollera dig? Är varje minut,varje liten sekund utan honom outhärdig? Och du saknar honom så fort du lämnar honom?" Frågade Serena och log ironsikt samtidigt som hon vevade med händerna i luften för varje fråga hon sa, i små cirklar gick hon runt Isadora, granskandes av varje reaktion.
Är varje minut tillsammans sådär trygg men samtidigt flörtig och spännande? Som om ingen vet vad som ska hända härnäst? .."Fortsatte hon sedan. 
Isadora stirrade häpet ut i tomma intet. Hennes hjärna som försökte koppla allt Serena just stått och sagt och försökte koppla det med alla stunder tillsammans med Justin. Om det verkligen var så, eller om dem båda bara var vänner. Var det verkligen så det var, att allt Serena sa stämde in? Var det sådana känslor och stämning detvar när hon och justin var tillsammans?
"Åh nej.." Stammade Isadora fram, en aning omtumlad och nervös.
Serena såg spänt men endå nyfiket på Isadora med stoa ögon, i väntan på reaktion. 
 "J-jag är kär i .. Justin Bieber"
 
__________________________________________________________________________________________


Comments
Linda skrev:

Sv: Jo allt är bra, själv då? :D

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 10:59:11 / URL/Blogg: http://lindassphoto.blogg.se/



Anonym skrev:

:O! MER!!!!!! sjukt spännande! :D

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 10:59:54 /



Marielle skrev:

Bästa starten på dagen.. :)

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 11:20:36 / URL/Blogg: http://firststeptwoforever.blogg.se/



Anonym skrev:

awsome! :D

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 11:25:13 / URL/Blogg: http://jossank.blogg.se/



Anonym skrev:

aaaaw, hon är kär :D!

Datum: 2012-01-08 / Klockan: 13:58:22 / URL/Blogg: http://lizzi.blogg.se/



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback