Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 3

ChapterEighteen . Skype . PART 2!


"Oj, här är vi på bra humör"
Isadora kom på sig själv med att le otroligt fånigt medans hon satt dagdrömmandes efter att ha pratat klart med Justin i telefon i väntan på Serena.
Isadora förmådde sig själv att inte svara, ord som egentligen skulle ha blivit sagt kom ut som i en lätt nickning och än en gång spred sig ett stort leende på hennes hjärtformade läppar.
"Det är verkligen myket att göra nu innan sommaren" Serena suckade högt när dem både gick sida vid sida påväg mot deras skåp.
För bara några minuter sedan var korridoren fylld med elever som knuffadeshit och dit för att komma härifrån. Skoldagen var äntligen över. Men det var inte pluggandet. Flera läxor och stora inlämningar var kvar på listan att göra innan veckans slut. Men det gjorde inte Isadora speciellt mycket, pluggandet skulle hon vara klar med på några timmar. Det var det som skulle ske efter som gav henne fjärilar i magen, bara tanken på det gjorde henne helt varm i kroppen.
"Så.. Vad ska du hitta på idag miss.Hilton?"frågade Serena och log skämtsamt, då dem båda kommit fram till sina skåp. "Studera antar jag.. dudå?" Isadora log snett. Och utelämnade den sista delen hon ville hålla för sig själv.
"Samma här. Ta en springtur med Baxton också tror jag." Isadora log uppmuntrande. Kanske en aning ointresserad. Då hennes kropp endast ville styra henne åt ett håll och det fort. "Vill du ha skjuts hem?" Isadora log snett. "Visst, tack".


*


Fjärilarna som växte i magen för varje sekund som tickade, ett busigt leende som spredspå läpparna och den varma känslan som återigen växte fram lik eld inom henne.
En aning nervös satt Isadora nu där, vid det vita lilla skrivbordet inne på henes rum framför den öppna datorskärmen, väntandes vid Skype på honom.
Sekunder som känder som flera år för varje gång den silverpläderande klockan tickade på den vita väggen. 
Isadora hade ordnat en elt ny Skype för just detta ögonblick, så att hon och han fick vara ifred och att hon skulle slippahöra ljudet ifrån alla inkomningar av samtal på hennes andra Skype.
Detta var deras tid, Isadoras och Justins.





Ljudet av den ringande signalen, den gröna luren som ploppade upp och Justins namn som visades på skärmen. Nerovsiteten som försvann likt vinden.
Där satt han, med ett busigt leende på läpparna som nådde upp till ögonen och gav en illusion av tinder. Tillrufsat hår ch en aning omtumlad satt han där. Beskådande Isadora på samma sätt som hon beskådade honom.
"Hey" Hans hesa och mörka röst gav Isadora rysningar längs ryggraden. "Hej" Log hon snett.
"Hur gick det med läxorna?" Justin smålog. "Bra, jag tror jag är färdig" log Isadora.
"Tror?" Frågade Justin och log flörtigt. "Jag är färdig!" skrattade Isadora fram varmt.
Ett leende på derasbåda läppar spreds och än en gång blev det tyst mellan dem båda, studerandes av den andre satt dem båda där bakom skärmen. Inga ord behövdes egentligen. Bara av att få se Justin visste Isadora att allt var bra, att han fanns där i hennes liv. Den ljuva stämma som hördes ifrån Justins radio var det enda som gav ifrån sig någon typ av läte. Försiktigt kunde Isadora se hur Justin nynnade med i låten samtidigt som han satt med ett leende på läpparna mitt emot Isadora.
"Du är vacker" sa Justin och ett generat leende spreds på hans läppar. "Du också" Kontrade Isadora en aning omtumlat. Allt hon egentligen ville var att vara i hans famn. Låta doften av has parfym sippra in i hennes lungor, smeka hans brunbrända nacke med naglarna och känna hur hans nackhår sakta reser sig.  Låta sig själv drunka i hans ekkorögon och rufsa till hans bruna kalufs.
"Två dagar kvar" Log Justin varmt. Och Isadora nickade instämmande, "Två dagar".


Comments
elin skrev:

asbra :)

Datum: 2012-01-05 / Klockan: 22:32:16 / URL/Blogg: http://elinohrn.devote.se



CarroBieber <3 skrev:

åååååh, nu börjar de hända grejer! :D

Datum: 2012-01-06 / Klockan: 00:08:21 /



Sofia skrev:

supert! =) men önskar lite mer drama, typ att nåot händer :D

Datum: 2012-01-06 / Klockan: 02:41:32 /



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback