Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 1

Chapter 68 - Fairytale




Känslan av frihet. Då solens strålar träffar ens hud, doften av nyplockade bär och sommar träffar ens lungor och sandkorn smeker försiktigt mellan tårna. Det är frihet. Känslan då inga bekymmer träffar ens sinne, dåliga tankar spolar bort lika snabbt dem ploppat upp och inga större medel behövs för att åstadkomma under.
Isadora kände sig fri, lättad och framförallt .. Mer älskad än någonsin tidigare. Hon kunde knappt längre minnas sista gången hon kände sig nedstämd eller trött på livets mening.
På några få månader fick hon känslan av att även Hon lyckats hittat sin plats i livet, hennes tre närmsta vänner var personer hon visste att hon alltid skulle bära med sig och hennes kärlek till Justin blev allt mer intensivare och starkare för varje dag som passerade.
Ingen eller ingenting skulle kunna förändra det faktum att hon var lycklig och kände sig fullbordad.
Justin är miraklet hon alltid väntat på, han är stjärnfallet hon alltid önskat sig och sången hon aldrig vågat sjunga.
Hon kunde knappt inse själv hur otroligt mycket hon faktiskt älskade killen med dem gyllenbruna ekorrögonen och den tilltufsade frisyren, killen som fångat tjejers hjärtan runtom i hela världen. Faktumet kvarstod att Isadora inte ens tänkte på exakt Vem det var hon dejtade, vem killen var hon älskade... För henne var Justin som vilken annan kille som helst fast endå inte, Justin var en gentleman, en perfektion som fick ordet ”swag” att dansa på tungspetsen.
Ja, det kom inte som en chock att han fick hennes hjärta att slå i otakt bara genom en blick..
Men hur kommer det sig egentligen att han har så stort inverkan på Isadora och hennes beteende? Varför hade hon aldrig tidigare stött på en kille som tagit andan ur henne från första stund?
Nej, perfektion. Egentligen ett kort sammanfattat ord på Justin Bieber. Något Isadora förmodligen inte var den enda att tycka, ochhon var ju trots allt inte ensam om att älska kille som sjöng ordet baby fem miljoner gånger i samma låt och gjorde ”the hairflip”.




”Isse?” Isadora hoppade chockat till av den plötsligt pipiga stämman och såg sig förvirrat omkring i ungefär en sekund innan hon insåg att hon faktiskt inte var själv. Omringade av människor som sprang som yra höns åt höger och vänster befann hon sig, tillsammans med Jazmyn i gallerian för att handla mat.
Förvirrad placerade hon sig på huk, i höjd med Jazmyn, och undrade med ett leende vad hon undrade över.
”Choklad..” mimade hon försiktigt fram och såg generat ned på det sten-bärgsvita golvet. ”Vill du ha choklad?” undrade Isadora förvirrat med höjda ögonbryn. Jazmyn nickade uppspelt och höjde fingret för att peka åt ett håll vad som såg ut att vara mot godishyllorna.
”Kan vi gå och hämta en grillad kyckling först så ordnar vi choklad efter?” frågade Isadora med ett leende, något Jazmyn stolt nickade ja till. 

*

Det är något magiskt med hur livet utvecklas så fort, hur man en dag kan gå från att vara den där tonårstjejen i skolan, då festa och spana in attraktiva killar går från att vara priorietering nummer ett till att bli något man inte ens värderar längre. Hur man en dg vaknar upp och inser att man förändras, till det bättre. Den dagen man finner just den där personen som ändrar hela ens liv. Som förändrar hela ens värld. 
Man finner sin stora kärlek på det mest bissara och overkliga vis, att man nästan måste nypa sig själv för att förstå att det inte är en dröm, att det är verklighet. 
Isadora fann Justin, henne stora kärlek. En person som gick från att vara nummer ett på hennes lista över personer hon hatar till nummer ett på listan hon älskar. 
En kille så vacker, så öm, som vände hennes liv från toppen till botten genom ett enkelt svisch. Början på ett nytt kapitel. 

Hon kan själv knappt förstå hur stor inverkan en person kunnat ha på hennes liv, hur otroligt mycket en person skulle komma att betyda. Utan Justin hade Isadora aldrig funnit sådana otroligt fina vänner och fått chansen att träffa en sådan otroligt fin liten familj. Jazmyn tillexempel, den mest modigaste och sötaste tjej på hela denna planet. Hon bryr sig varken om vad hon bär eller vilken familj hon kommer ifrån, hon är lycklig, det är det enda som spelar någon roll. 




En lätt tår faller nedför hennes kind och hon sätter sig med ett bums ned i soffan, lycka och kärlek far som ett rus genom varenda åder, sterioanläggningen spelar en sång gjord av Spice Girls och hon ser glatt på Jazmyn som hoppar upp och ned ifrån golvet framför, iförd en prinsessklänning. Så vacker, så lycklig. 
Hon torkar tåren som fallit, lägger en hårlock bakom örat och ler ett mjukt leende emot den söta krabaten framför henne som insisterat på att dem skulle klä ut sig till disneyfigurer, Isadora som promt skulle vara Tingeling och Jazmyn som alltid dröm om att få vara prinsessa. 
Och för just en dag, för just några få sekunder spelade ingenting annat någon roll, dem båda fick leva i nuet, låta sig glädjas åt varandra och för det dem har. Att dem för just en sekund får lov att vara precis den dem vill. 

Someone once told me to always wish upon a star, never take life for granted and cherish those little moments that life brings you. So that's what I'm gonna do, because life's to short to lose one track of time.

________________________________________________________________________________________



Comments
Mickan - / My Life In My Words skrev:

Hur kan man inte lämna en kommentar på detta kapitel?!

Även fast det inte var mycket så va det kul att läsa om Isa och Jazzy :)

Isa's tankar och allt, dina ord och meningar, wow!

Hur bra som helst :) <3

Datum: 2012-05-11 / Klockan: 09:29:04 / URL/Blogg: http://miickzz.blogg.se/



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback