Skrivet: - Kategori: The Choice (PÅGÅENDE) - Kommentarer: 3

Chapter 3 - Not your number one . Part 2





(Sexy Chick - David Guetta ft. Akon)

Sekunder och minuter passerade, jag stod fortfarande lika fastfrusen som för några minuter sedan, med min blick som fastklistrad på den otroligt sexiga bruden som ägde dansgolvet, instinktivt följde jag varenda liten rörelse hon gjorde med blicken och jag lade snabbt märke till hur hon lyckades fånga upp vinden som uppstod ifrån rök maskinerna när hon skakade på sitt hår, hur hela hennes midja smidigt svängde med i rörelserna hon gjorde med höfterna och hur mimade till i låten som spelades, jag skrattade till, det var faktiskt … Gulligt på något vrickat sätt. Infångad i min egna lilla värld med tankar på alla dem saker jag skulle göra med en sådan brud för en natt väcktes jag snabbt och slog hårt till i axeln på Lukas som chockerat hoppade till, ”Vem är hon!?” väste jag högt och det var precis då jag upptäckte att hon faktiskt inte var här ensam. Tätt intill henne kom en snubbe, som faktiskt såg helt okej ut och tillsammans formade dem en sådan sexig dans att det såg ut som vardagsmat för dem båda, men frågan var. Var dem tillsammans? Nog för att det aldrig varit ett hinder förut men jag fascinerades av hur uppslukad jag på något sätt blev av denna brud, hon var precis som alla andra fast ändå inte. Hun utgjorde en självsäkerhet som är det sexigaste som finns på brudar, men samtidigt avspeglades det av hennes generade ansiktsuttryck så fort snubben hon dansade tillsammans med rörde vid hennes höfter. Jag behövde få veta vem hon var, jag behövde få kontakt med henne. Nu på en gång.
”Jag har ingen aning bro’” svarade Lukas kort och skakade förvirrat på huvudet, jag spände blicken i honom, ”Då får jag väl ta reda på det” sa jag kort med ett halvhjärtat leende innan jag vände ryggen mot honom och begav mig mot dansgolvet. Alkoholen började tyna bort ur blodet och jag kände hur allting inte längre snurrade lika mycket som förut då jag med självsäkra kliv gick emot DJ-båset där min polare Antony befann sig. ”Dans” sa jag kort och blinkade till med ena ögat för att sedan vända blicken emot henne.
Musiken började sakta krypa fram och dansgolvet började snabbt tyna ut då musiken som plötsligt började spela inte var något man dansade sexigt till utan en typ av musik man enbart dansade om man kunde något annat än att röra på höfterna i flera timmar.
Med ett sexigt leende vinkade jag emot Lukas och David som stod endast några meter ifrån golvet och studerade mina rörelser, jag kunde se att dem visste, för när Justin såg något han ville ha, då var det precis det Justin skulle få.
En ring bildades runt golvet och människor runtomkring skapade ett slags hav av bus vissel och skrik när Jag, Lukas och David drog igång med en väl inövad dans, med våra kroppar och blickar fäst emot henne som chockerat stod vid sidan av i famnen på den där snubben.






Vi andades tafatt ut efter att ha avslutat en 3minuters dans av armrörelser, benrörelser och sexiga uttryck. Jag mötte hennes förföriska blick och det var först då jag såg att hon faktiskt inte var sexig. Hon var .. Vacker.
Hon rynkade nonchalant på ögonen och släppte taget om snubbens famn innan hon ändrade mittpunkten av ringen som bildats, förföriskt rörde hon på sig i helt oväntade rörelser och folket runt omkring jublade allt mer av hennes plötsligt påhopp. Jag nickade imponerat och smekte mig försiktigt under hakan samtidigt som jag studerade hennes rörelser.
Hon sträckte hastigt fram sin hand emot mig som jag utan att reagera greppade tag om enbart för att se hur hon snabbt gick ner i spagat och därmed avslutat sin lilla uppvisning. Jag skulle aldrig medge det för någon, men denna brud var både snygg och kunde dansa, ännu ett plus i kanten.




Jag pustade lättat ut och gav Adam en lätt nick som svar på att allt var okej innan jag såg hur han snabbt försvann ut i folkmassan som snabbt återförenas dansandes i takt med musiken som spelades. Jag drog en lätt handflata över min panna där svettpärlor bildats efter att ha dansat allt för länge i allt för höga skor, men trots det så hade jag klarat det, fas ett av uppdraget var avklarat, uppmärksamhet.
Jag vände blicken emot killen, tjuven, langaren, knarkaren, ja vad man nu skulle kalla honom, självaste Justin Bieber som avfyrade en kritvit rand av tänder, svetten sipprade nedför hans ansikte och hans mörka blick spärrades in i min. Ett visst obehag sköljdes över min kropp och jag upprepade mitt uppdrag konstant i huvudet för att inte glömma bort om Varför jag var här. Nonchalant ryckte jag på axlarna och vände ryggen till för att gå emot baren. ”En vatten” sa jag kort emot den krullhåriga gestalt som där stod med ett flin på läpparna. Jag skruvade i fickan och placerade några skrynkliga dollarsedlar på disken. Jag kände den kalla drycken sippra nedför min strupe och spolade bort min torra hals. ”Jag tar samma som henne” hörde jag en rasplig stämma säga bakom mig i samma sekund som jag kände hur en bröstkorg trycktes in i min rygg, nonchalant vred jag på huvudet, ”Vatten?” frågade jag förvirrat och höll upp min iskalla dryck. Tjuven vek av sin blick ifrån mina ögon och såg ner på flaskan jag erhöll, han log generat, ”Det är kanske dags och börja nu, man vill ju inte ha något baksmälla imorgon” flikade han smidigt in. Snygg räddning tänkte jag tyst för mig själv, ”Skål för det!” sa jag kaxigt och tog ytterligare några munfulla klunkar tills drycken blev färdig. Jag vände blicken emot Tjuven som snabbt mötte min ifrån att ha följt bartenderns rörelser, jag kunde ha gripit honom där och då för att underlätta hela processen men hindrade mig själv ifrån frestelsen, ”Dags att gå” sa jag kaxigt och hoppade ner ifrån barstolen jag suttit på och letade mig så snabbt som möjligt emellan folkmassan för att finna utgången.

Den friska men lätt kyliga luften träffade mina bara ben, det var mörkt, men gatlamporna lös upp en större del av den långa vägrenen, Los Angeles må vara varmt men när klockan passerat strax efter fyra om morgonen och solen än inte gått upp var den lätta kylan ett faktum. Jag såg mig förbryllat omkring och försökte minnas ifrån vilket håll jag och Adam kommit, jag tvekade för några sekunder om att ringa efter skjuts men hejdades snabbt av en mörk rasplig röst, ”Har inte din mamma lärt dig att man inte ska gå hem själv i mörket?” jag vände mig förvirrat om och mötte av tjuvens leende gåendes emot mig i mörkret, ”Och hon lärde mig också att man aldrig ska tala med främlingar” fyllde jag snabbt in och började försiktigt gå emot det håll som såg mest bekant ut, västerut. ”Är du säker på att du går åt rätt håll?” hojtade hans röst bakom mig, jag skakade frustrerat på huvudet utan att svara och drog jackan snäppet hårdare intill min kropp när jag med tafatta steg försökte gå såfort jag bara kunde i dem höga klackarna.

Gatlamporna började avta och jag klev försiktigt in i rent mörker och jag hade endast gått några hundra meter då jag hörde snabba fotsteg i det lätta gruset som fanns uppå asfalten, nästan som om någon sprang, instinktivt vände jag mig hastigt om likt en försvarsposition och fattade tag om armen på gestalten som kom emot mig och på bara någon sekund kunde jag höra någon grymt ifrån marken, ”Vafan gjorde du sådär för?” kvidde den raspliga stämman i natten. ”Jag trodde du var en våldtäktsman” svarade jag kort och stapplade försiktigt fram för att sträcka ut en hand och hjälpa honom upp. Jag skrattade nervöst till när han rättade till sina skrynkliga kläder och genom den mörka natten kunde jag ändå skymta hans ögon som utspeglade ett sting av … lättnad? ”Hur fan lärde du dig att göra sådär? Ingen brud kan göra så!” antydde han nonchalant och drog en hand genom sitt rufsiga hår. Jag skakade på axlarna,  ”jag har två syskon, båda killar” ljög jag nonchalant som om det inte vore någon stor grej. ”I alla fall så ska jag gå vidare, du får ursäkta” fyllde jag ärligt in och var precis påväg att passera honom när han snabbt hejdade mig, förvirrat såg jag upp på honom utan att möta hans blick, ”Kan jag åtminstone få följa dig hem?” undrade han, jag skakade ivrigt på huvudet, ” Jag är ledsen, men jag kommer inte att vara din nummer 1 ikväll, God natt” sa jag retsamt och drog jackan på nytt tätare kroppen och kom endast några få steg därifrån när jag hörde ett hest skratt bakom mig uppstå,  ”Kan jag åtminstonde få veta ditt namn?” väste han därefter. Jag tvekade för någon sekund men vände mig sedan om samtidigt som jag försiktigt gick baklänges, ”Haley” ljög jag stumt och vände sedan ryggen till för att bege mig hemåt, eller rättare sagt till den hyrda lägenheten, jag befann mig trots allt i Los Angeles för jobb,  med ett leende på läpparna skyndade jag mig snäppet snabbare och tankarna som for över tanken på hur otroligt många tankar som måste ha rusat genom tjuvens huvud när jag nämnt det om att jag inte kommer vara hans nummer 1 ikväll.

____________________________________________________________________________________

Vad tycker ni? Nu har dem 'äntligen' stött på varandra. Vad ser ni fram emot ska hända här näst? Och vad tror ni kommer hända? 

Jag kan redan nu lovat att novellen inte kommer att gå för fort fram. Absolut inte.
KRAM


Comments
Amanda O skrev:

Du skriver så sjukt bra! Är helt galen i denna novell! <3

Datum: 2012-12-09 / Klockan: 12:53:58 /



Emelie skrev:

Jätte bra! <3

Datum: 2012-12-09 / Klockan: 14:38:43 / URL/Blogg: http://bieberrstorys.blogg.se



Marielle skrev:

Så grymt bra. Är super nyfiken på hur det kommer att bli mellan dom, om ens novellen går ut på att dom kommer bli tillsammans. Jag menar, hon är polis, hon kan inte bara byta sida. :P usch vad bra du är. ^^

Svar: den som väntar på något gott .. ^^ hehe :) kul att du gillar den iaf, det uppskattas verkligen! :)
MariaIzabelle

Datum: 2012-12-09 / Klockan: 15:37:39 / URL/Blogg: http://firststeptwoforever.blogg.se



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback