Skrivet: - Kategori: Always Kidrauhl (PAUSAD) - Kommentarer: 4

Chapter 74 - Once and for all.



Hotell arvtagerskan Isadora Hilton. Ett namn som kan väcka en enorm olika benämningar, hon än ung, målmedveten kvinna som snart slutfört sitt andra år på Stratfox High School.
Teen Magazine hade turen att få träffa Miss.Hilton för ett repotage och kunna klargöra några frågetecken många länge undrat över.
Det är en solig varm dag på utsidan då Teen magazines Redaktör Priscilla Winter kliver innanför dörrarna hemma hos Miss.Hiltons vackra, väl inredda hem där hon bor tillsammans med sin pappa, Mr.Richard Hilton.
Miss.Hilton hälsar artigt på redaktionen och häller upp några koppar kaffe i den vita guldpläderade servisen.
”Kaka?” frågade hon glatt och sträcker fram en varsin arraksboll till hela crewet.

Miss.Hilton är inte som många kan tro, hon är en driven ung kvinna som har stora planer för vad hon vill göra då hon tagit studenten.
Hon berättade öppet för Teen Magazine att hon vill skapa sitt eget företag som skall hjälpa barn och familjer i andra länder, att främst fokusera på så dem har kläder, mat, rent vatten, skolgång och tak över huvudet. Hon är väldigt driven till att kunna klargöra för världen hur viktigt det är att vi alla hjälps åt, att vi alla är mänskliga även om vi ser olika ut, pratar olika språk och kommer från olika familjeförhållanden.
”Vi är alla mänskliga, vi lever alla i samma värld” säger Miss.Hilton med ett leende och dricker en klunk ur sin kaffekopp.

Teen Magazine är väldigt glada över att ha fått äran och träffa en sådan driven och ung kvinna, som fortfarande är så pass ung och endå har sådana stora planer för sin framtid.

När Teen Magazine kläcker den stora frågan och vill klargöra några frågetecken kring om Hotellarvtagerskan dejtar superstjärnan Justin Bieber, blir hon stum. Innan ett brett leende sprids på hennes läppar, ”Ja, Jag och Justin dejtar och det har vi gjort sedan en tid tillbaka. Jag trivs superbra med honom. Han gör mig riktigt lycklig” kommenterar Miss.Hilton glatt.
Hon berättar även öppet om deras förhållande, hur dem träffades och vem som tog första steget.
”Justin tog första steget, definitivt” ler hon generat emot Teen Magazines Redaktör.
Även om vi kan se hur lycklig Miss.Hilton idag är, verkar det dock inte ha varit kärlek vid första ögonkastet för dem båda turtur-duvorna, ”Det var definitiv inte kärlek vid första ögonkastet. Det utvecklades allt eftersom, ju mer vi träffades” kommenterar Arvtagerskan.

Solens strålar börjar skymma och en rödtonig färg lägger sig längs horisonten, Miss.Hilton dricker upp den sista skvätten kaffe och inväntar spänt den sista frågan vår Redaktör är påväg att kläcka.
”Du får helt enkelt vänta och se” säger Arvtagerskan och ett brett leende sprider sig på hennes läppar, då vår Redaktör frågat om Arvtagerskan kan ge några detaljer kring pojkvännen Justin Biebers come-back album.

Och vem vet, en Insider berättar att det verkar även som om arvtagerskan och popstjärnan skriver på en kommande låt ilag. Kommer vi att få höra den på Justin Biebers kommande album måntro?

Vi väntar med spänning på att få följa deras resa tillsammans och ingen kunde varit mer glad än vi på att få ha träffat Miss.Hilton denna eftermiddag.
Vi önskar dem båda stjärnorna inget annat än lycka till i framtiden!






Isadora kastade häftigt bort tidningen emot soffan och sjönk ihop emot dörrkarmen, tårar började försiktigt smekas längs hennes kinder och det bultande hjärtat trummade innanför bröstkorgen. 
Det var inte alls något fel på repotaget som skrivits om henne, det var mer dem delar där Justins namn dykt upp som fått henne att bli ledsen och sårad över vad hon gjort, som fått henne att tänka tillbaka på de dagar Justin varit hennes, att deras båda framtid var sammanflätade. 
Känslor,- förtvivlad, övergiven och äcklig. Endast några få ord att kunna beskriva hur hon i denna skund kände sig. Äcklig över vad hon gjort mot Justin, ännu en gång, övergiven pågrund av att hon nu ingen hade att vända sig till, ingen axel att gråta ut över. 
När Jordan kom in i hennes liv vändes allt uppoch ned, allt hon så länge byggt upp tillsammans med sina vänner och framförallt Justin dog ut lika snabbt som muren blivit färdigställd. Jordan var inget annat än en individ som inte längre skulle få ha något att göra med Isadora, aldrig mer skulle hon ens se åt hans håll, eller ens besvära sig om att gå samma väg i skolans korridor. Han var längre inte värd ett skit i hennes ögon och det var nu det skulle bli ändring på det. En gång för alla.

___________________________________________________________________________________________



Comments
Mamacita skrev:

sjuktbra! :D <3

Datum: 2012-05-14 / Klockan: 14:59:51 /



Anonym skrev:

Så awesome! Meeeeeeeeer x

Datum: 2012-05-14 / Klockan: 16:15:23 /



Klara skrev:

som alltid skriver du jätta bra, är så sjukt nyfiken på hur detta kommer sluta!!! :D

Datum: 2012-05-14 / Klockan: 16:35:45 / URL/Blogg: http://klaras.se



Mickan / - My Life In My Words skrev:

Härligt att läsa de sista raderna :) hoppas på en förändring nu och hoppas att det löser sig, jag vill helst inte se Jordans namn igen :p



<3

Datum: 2012-05-18 / Klockan: 01:12:22 / URL/Blogg: http://miickzz.blogg.se/



Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback